Téli babát mikor vitted először sétálni/boltba ?(jövő héten szülök)
Programozott császárod vagy szülés indításod lesz? Vagy mi alapján tudod, hogy jövő héten szülsz? 🙂
Én 37 hetes vagyok, bármikor szülhetek. Úgy tervezem, hogy mindennap ki fogom vinni levegőre. Boltba egy jó darabig nem, nem akarom, hogy sok emberrel érintkezzen ebben a vírusos időszakban.
Köszönöm a sok választ! Akkor mi is a hazaérkezés után sétálunk már ( persze ha jól leszek én is😅 )
Programozott császárom lesz sajnos , amit tegnap közöltek. Sok apró problémánk is volt terhesség alatt ( magas vérnyomásom, tachikard szívritmus a babának) de ezek miatt még engedtek volna spontán szülni- így szerettem volna eredetileg ! De 11 éve volt egy sürgősségi császárom , és a császárhegem már csak 2 mm. A főorvos úr egyértelműen kijelentette , nem egyezik bele a spontán szülésbe 😢 .
11éve még az volt a protokoll hogy 4-6 hetesen lehet vinni sétálni, de ennek örülök hogy nem leszünk ennyi ideig bezárva 😊
Most lesz két hetes, még nem volt kint. A férjemmel akarjuk először kivinni, és pont azokon a napokon mikor szépen sütött a nap, ő nem volt itthon. De a héten már mindenképp kivisszük.
Nálunk a védőnő annyit mondott, hogy egy hetesen már lehet, csak figyeljük a levegő minőségét, mert télen tud nagyon rossz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!