Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babát mikor vitted...

Téli babát mikor vitted először sétálni/boltba ?(jövő héten szülök)

Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 06:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi hazafele a korházból elmentünk a másik gyerekért a suliba (autóval). De másnap már kont sétáltunk. A következő héten már edzésre vittem a nagyobbat, addig a babakocsival sétálgattunk. Aztán beindultak a babás programok. Köszöni, jól van, nem beteges. 1 éves
2023. febr. 2. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Programozott császárod vagy szülés indításod lesz? Vagy mi alapján tudod, hogy jövő héten szülsz? 🙂

Én 37 hetes vagyok, bármikor szülhetek. Úgy tervezem, hogy mindennap ki fogom vinni levegőre. Boltba egy jó darabig nem, nem akarom, hogy sok emberrel érintkezzen ebben a vírusos időszakban.

2023. febr. 2. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
6 naposan már vinni kellett a gyerekorvoshoz. Most 3 hetes, a tesót visszük-hozzuk a suliba. Annyi, hogy még bkv-zni, boltba menni nem igazán szeretnék vele.
2023. febr. 2. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben szültem. Kb 10 naposan vittem ki. Előtte annyira szutyok, ködös, esős, széles idő volt hogy csak az erkélyajtó elé allítottam a babakocsit, úgy levegőzött a kicsi.
2023. febr. 2. 11:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Akkor mi is a hazaérkezés után sétálunk már ( persze ha jól leszek én is😅 )

Programozott császárom lesz sajnos , amit tegnap közöltek. Sok apró problémánk is volt terhesség alatt ( magas vérnyomásom, tachikard szívritmus a babának) de ezek miatt még engedtek volna spontán szülni- így szerettem volna eredetileg ! De 11 éve volt egy sürgősségi császárom , és a császárhegem már csak 2 mm. A főorvos úr egyértelműen kijelentette , nem egyezik bele a spontán szülésbe 😢 .

11éve még az volt a protokoll hogy 4-6 hetesen lehet vinni sétálni, de ennek örülök hogy nem leszünk ennyi ideig bezárva 😊

2023. febr. 2. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:
35%

Most lesz két hetes, még nem volt kint. A férjemmel akarjuk először kivinni, és pont azokon a napokon mikor szépen sütött a nap, ő nem volt itthon. De a héten már mindenképp kivisszük.

Nálunk a védőnő annyit mondott, hogy egy hetesen már lehet, csak figyeljük a levegő minőségét, mert télen tud nagyon rossz lenni.

2023. febr. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!