Hány hetesen vitted ki először a babát sétálni utcára? (És melyik hónapban született?)
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 10:04
1/17 anonim válasza:
2-3 hetes korában mentünk az első hosszabb sétájára (kb fél órás út volt).
December volt. Előbb is kivittem volna, de rossz idő volt: először szél, aztán köd és hideg. Nyáron lehet, hogy ennyit se vártam volna, elvégre a kórházból is haza kellett hozni, szóval már 3 naposan volt kint az utcán/kocsiban.
2/17 anonim válasza:
Március közepi, de nagyon hideg volt, 12 naposan vittem ki hosszabb időre. addig is napi kétszer nyitott ablaknál aludt egy-egy órát.
3/17 anonim válasza:
1hóbapos volt, mikor fel kellett vinnem az orvoshoz (januárban született, februárban mentünk fel)
6hetes volt mikor először kivittem céltalanul sétálni.
4/17 anonim válasza:
Október végi, 3 naposan jöttünk haza a kórházból. Már aznap sétáltunk egy fél órát. Azóta is szinte mindennap, egy kezem elég lenne megszámolni, amikor nem tudtunk kimenni - idén lesz 2 éves.
5/17 anonim válasza:
A nagy 3, a kicsi 4 napos, azonnal elkezdtünk sétálni járni. Decemberi és februári.
6/17 anonim válasza:
Augusztusi baba, babakocsival mentünk haza a korházból.
7/17 anonim válasza:
Júliusi, talán egy hetes volt, amikor kimentünk sétálni. Nem azért, mintha őt féltettem volna, nekem nem volt kedvem kimozdulni a légkondi alól a hőségbe :D De egy valamivel kevésbé forró napon estefelé mentünk egy kört a ház körül, gyorsan iszkoltunk is be amúgy, mert nem szerette a babakocsit. Utána hordozókendőben már egész jól bírta a strapát, nagyjából két hetes korától kezdve viszonylagos rendszerességgel jártunk ki vele.
8/17 anonim válasza:
Április eleji.
Nem volt 1 hetes. Hozzánk nem jött ki a gyerekorvos, nekem kellett vinnem hozzá. Babakocsival mentünk.
9/17 anonim válasza:
Márciusi koraszülött(34 hétre) 2 hetet kórházban voltunk.
Másnap már itthon kivittem 10-20percekre 3 hetesen már 1 órákat sétáltunk
10/17 anonim válasza:
Március elejei, egy hetesen vittük ki először 5 percre, másnap 10 és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!