Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A csokis napolyitol amiben...

A csokis napolyitol amiben splenda van, gorcsolhetett babam hasa? Szoptatom.

Figyelt kérdés
2hos a babam szoptatom,tegnap ugyanazt ettem amit az elott,csak ez a napolyi volt extra..mondjuk bevagtam egy 15dkg-s doboz felet..a fura az h valamitol estere nekem is hanyingerem lett es hasmenesem de atfutott rajtam 1x..viszont a babam aki amugy is hasfajos ugy gorcsolt es szenvedett, miont meg soha uvoltott szinte..a parom szerint felelotlen vagyok...3napja oltast kaptunk nem lehet h az a ludas?
2008. dec. 27. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A nápolyi elméletileg nem olyan, ami rosszat tenne, lehet más volt. Valami , ami már nem volt tökéletes, még ha az ízén nem is érezted.

Egyáltalán nem vagy felelőtlen, és ezt mondd meg a párodnak is! Így is annyi mindenről lemondunk a terhesség és szoptatás alatt, én is rizsen és krumplin és vizen éltem, mert minden mástól fájt a hasa.

A babáknak fáj a hasuk, majd kinövik, még na nem is eszünk olyat...

Ajánlom az FLP-s Aloe Vera acitvatort, minden fájdalomra (has, fog, oltás, láz...) kilónként 2 cseppel.

2008. dec. 27. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:
kosoznom a valaszod..
2008. dec. 27. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!