Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehet ezt bírni? Mikor...

Meddig lehet ezt bírni? Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés
Kivagyok már teljesen. Éjjel-nappal a gyerekkel vagyok. Csak úgy alszik ha a cici a szájában van. Jó éjjel pár órát alszik nélküle, de ha ébred azonnal keresi. Nappal még mindig ott kell ülni (vagy feküdni tökmindegy akkor se tudok semmit csinálni, még aludni sem) amíg alszik mert végig a szájában a cici. Nem tudom kivenni mert ébred. Ma is 5ször próbáltam. Nem megy. Felébred sír. Egyszerűen semmi életem nincs. Wc-re ha megyek jön velem. Ami nem lenne baj, de közben ordít. Miért ordít ha wcre megyek? Lassan másfél éves. Elfáradtam. Azt terveztem hogy 3 éves koráig itthon leszek vele. De már a bölcsin gondolkodok mert megőrülök így. 😫
2023. jan. 29. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

1.5 évesen?!

Ez az első 3 hónapban elmegy.

Nekem is szoptatott gyerekeim voltak. De én nem adtam minden nyikkanásra. Arra ott volt a cumi. A melleim csak a kajára szolgáltak.

Az elsőt 13 hónaposan szoktattam le, a kicsi 10hónapisan hagyott el magától.

2023. jan. 29. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Köze nincs a hosszan szoptatáshoz.

Fiam 3,5 évesen választotta le magát, mégse csüngött így másfél éves korában rajtam.

Nem ezt jelenti az igény szerintiség sem. Egy kisgyereknek az is az igénye, hogy folyamatosan egyre önállóbbá váljon, megtanulja, hogy máshogy is meg lehet nyugodni...stb.

Nem kell ehhez cumi sem.

A tápszeres másik gyerekemet eleve 1 évesen kezdtem leszoktatni a cumiról szép fokozatosan. Ahogy az anyatejesnek se lógott ennyi idősen egész nap a szájában a mellem, úgy a tápszeresnek sem a cumi.

2023. jan. 29. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem itt az a fo baj hogy neki a cici a megnyugvás mert igy szokta meg. Kezd el errol leszokatni, hogy maskepp aludjon el es tudja magat is megnyutatni. Pl aludjatok ossze bújva stb. De igazat adok az elottem szoloknak ezt sokkal hamarabb el kellett volna kezdeni.
2023. jan. 29. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Hu hát ez durva nem azért de egy pár hónapossal se tudnék így élni, nemhogy egy másfél évessel, nagyon szeretem a gyerekeim, megadom amire szükségük van,de ez szerintem nem egészséges ez a ló túl oldala, a cumi szuper találmány,próbáld ki minél hamarabb.
2023. jan. 29. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Hűű a kérdés alapján azt hittem max 1,5 hónapos. Már fel is derengtek a gyermekágyas időszak gyötrelmei.

Mindig is ilyen volt? Vagy ez most egy ilyen időszak? Nem lehet, hogy szimplán csak szepás?

2023. jan. 29. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Bölcsőde! Meg fog oldani mindent és te is felszabadulsz kicsit.
2023. jan. 30. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!