Használ itt valaki Rossmann-os és mülleres saját márkás pelenkát? Mi a véleményetek róla? Milyen árban van?
mullerbol volt termèkmintám, 2db pelus volt, nekem nagyon tetszett, pihepuha volt. sajnos Müller nincs a közelben, messze van ahhoz bp hogy pelusert oda járjunk. árban is jobb volt mint a pampers, arra emlékszem:) a dmes nekünk is bevált, van olyan jó mint a libero. ezek vékonyabbak (de tartják a pisit!), a rossmannosat a pampershez tudnám hasonlítani, az vastagabb kicsit.
éjszakára nálunk az vált be, hogy az egyel nagyobb pelust adom a fiamra. 68centi, 7.2kg, nappalra 4es, éjszakára 5ös (libero) pelust kap. a dmesbol ejszakara jó a 4+ is.
Nekem is a lidl az egyedüli ami nem vállt be, de nem szivargás miatt, hanem a belsejéből a kritályos anyag kiül a pici hátsójára. 2 csomag után én feladtam.
A dm-est egy picit jobban szeretem, mint a rossmanost, mert van a derekán egy gumi. Ha nagyon tele a pelus a szimpla derekú csúszik le a popóról, de ezzel a gumis résszel megfogja a pelust. Igazából ennyi különbséget tapasztaltam.
Müllerest nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!