Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ itt valaki Rossmann-os...

Használ itt valaki Rossmann-os és mülleres saját márkás pelenkát? Mi a véleményetek róla? Milyen árban van?

Figyelt kérdés
Jelenleg DM saját márkás pelenkát használunk. Azzal nagyon elégedett vagyok. Terhesség alatt igényelt ingyenes csomagokban volt kupon Rossmann és mülleres is. Rossmann-os pellus jó árban van azért, ahogy néztem, de müllereset nem ismerem és az interneten sem találtam. Ha jobb áron van és a minősége is jó, akkor levásárolnám a kuponokat.

2023. jan. 28. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mullerbol volt termèkmintám, 2db pelus volt, nekem nagyon tetszett, pihepuha volt. sajnos Müller nincs a közelben, messze van ahhoz bp hogy pelusert oda járjunk. árban is jobb volt mint a pampers, arra emlékszem:) a dmes nekünk is bevált, van olyan jó mint a libero. ezek vékonyabbak (de tartják a pisit!), a rossmannosat a pampershez tudnám hasonlítani, az vastagabb kicsit.

éjszakára nálunk az vált be, hogy az egyel nagyobb pelust adom a fiamra. 68centi, 7.2kg, nappalra 4es, éjszakára 5ös (libero) pelust kap. a dmesbol ejszakara jó a 4+ is.

2023. jan. 28. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Rossmannos saját márka nálunk már a második gyereknél van használva. Éjjel nappalra és tökéletesen bevált. Azóta is ajánlom mindenkinek. Kuponnal pedig verhetetlen az ára.
2023. jan. 28. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Teljesen jók. Mindig ott veszek pelenkát, ahol épp eszbe jut. Egyedül a lidl nem vált be eddig.
2023. jan. 28. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is a lidl az egyedüli ami nem vállt be, de nem szivargás miatt, hanem a belsejéből a kritályos anyag kiül a pici hátsójára. 2 csomag után én feladtam.

A dm-est egy picit jobban szeretem, mint a rossmanost, mert van a derekán egy gumi. Ha nagyon tele a pelus a szimpla derekú csúszik le a popóról, de ezzel a gumis résszel megfogja a pelust. Igazából ennyi különbséget tapasztaltam.

Müllerest nem próbáltam.

2023. jan. 28. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
És mi a neve a Rossmannos saját márkás pelusnak?
2023. márc. 23. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15: babydream
2023. márc. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!