Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ itt valaki Rossmann-os...

Használ itt valaki Rossmann-os és mülleres saját márkás pelenkát? Mi a véleményetek róla? Milyen árban van?

Figyelt kérdés
Jelenleg DM saját márkás pelenkát használunk. Azzal nagyon elégedett vagyok. Terhesség alatt igényelt ingyenes csomagokban volt kupon Rossmann és mülleres is. Rossmann-os pellus jó árban van azért, ahogy néztem, de müllereset nem ismerem és az interneten sem találtam. Ha jobb áron van és a minősége is jó, akkor levásárolnám a kuponokat.

2023. jan. 28. 18:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kérdésnél kimaradt, hogy 4-es méretű pelenkát használunk.
2023. jan. 28. 18:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Rossmanosat használ a bnőm esküszik rá h nagyon jó 2800ft volt utoljára..több darabos mint a pl pampers de nem tudom pontosan.
2023. jan. 28. 18:32
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Én pont most próbáltam ki, mert kaptunk oda kupont, és akkor ott vettünk pelenkát, de nagyon nem jött be, több alkalommal kipisilt belőle a gyerek, pedig a dm-esből sosem.
2023. jan. 28. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi rossmannosat használunk, kedvezmény nélkül 59 Ft/db ha 80 darabosat veszel, a kisebb csomag fajlagosan drágább kicsit. Ha van Rossmann-kártyád, rendszeresen adnak 10%-os végösszeg kupont rá. Hogy ez a te kuponoddal összevonható-e, azt nem tudom. Mi ilyet használunk (csak már 5-öset), én elégedett vagyok vele. De a baba alkatától is függ, mi válik be. Lehet a Rossmannban venni talán 2 db-os próbacsomagot, ha nem akarsz rögtön egy nagyra beruházni.

Müllert illetően passz, nekünk az messze van, csak ritkán megyek oda.

2023. jan. 28. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb ugyanaz, mint a dmes
2023. jan. 28. 18:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Nálunk se esik útba egyik bolt sem. Ezért is csak a DM-es mellett maradtunk. Igaz be is vált, de nem is próbáltuk a Rossmann vagy Müller pelenkáit. Most is a kupon miatt. :)

Köszönöm a válaszokat, lehet megpróbáljuk, max kisebb csomaggal.

2023. jan. 28. 18:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekünk az első pár hónapban pont csak a mülleres volt jó, minden másból kifolyt a pisi :D
2023. jan. 28. 18:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A Rossmannos nagyon jó, a születésétől kezdve azt használjuk, most éppen 4+ méretet. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Régen elég rossz volt amikor a nagyobbik gyerekem volt baba, de azóta megújult és esküszöm, hogy veri a nagy márkákat minden szempontból nálunk.
2023. jan. 28. 19:07
 9/16 anonim ***** válasza:
9 évvel ezelőtt a rossmann saját márkás pelust imádtam. Vettem kb 1 éve a kisebbnek is de tovább is adtam, szörnyű lett ahhoz képest amilyen régebben volt. Most a 2 évesnek a lidl sajátmárkás pelust veszem, csak ez bírja ki neki az éjszakát is.
2023. jan. 28. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi rossmann márkásat használunk és nekünk bevált én mindig azt veszem. De amúgy kaptunk lidl-ös/aldis változatokat is és azok is teljesen jól működtek.
2023. jan. 28. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!