Tudom hülye kérdés, de mit jelent az, ha azt mondják, hogy jól áll a kezemben a baba?🙈😃 Illetve ezt honnan látja, aki ezt mondja?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 16:57
1/22 anonim válasza:
Mindenkinek ezt mondják. Nekem is mondták már, pedig én rühellem a babákat.
2/22 anonim válasza:
Ez egy szóbeszéd :) Arra céloznak hogy kellene már egy kis baba:D
Alkalmasnak latnak anyának
3/22 anonim válasza:
Frusztrálnak. Vagy a párodat. Ezzel akarnak nyomást gyakorolni, hogy ez az élet rendje, hogy te is szülj.
4/22 anonim válasza:
Ez egy tipikus duma, amit szó szerint mindenkinek mondanak, akinek még nincs gyereke, de épp a kezében tart egy babát.
Szerintem tök hülye, elcsépelt szöveg. Ráadásul illetlen is, mert mit tudják, az illetőnek lehet-e gyereke, akar-e.
5/22 anonim válasza:
Jól mutatsz egy babával a kezedben. Burkoltan pedig "szülj!".
6/22 anonim válasza:
Igazából ha belegondolsz elöször párt emlegetnek később lagzit utána babát utána a testvért..
2es
7/22 anonim válasza:
Finom célzás arra, hogy kéne egy baba neked is. Legtöbben viccnek szánják.
8/22 anonim válasza:
Nem vicc ez. Sima passzív agresszió. Tanulom jelenleg. Hát szép kis mondatok vannak viccbe csomagolva.
9/22 anonim válasza:
Annyit, hogy ideje szulni.
Ez csak egy szobeszed, semmi jelentosege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!