Az Éva névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 13:24
1/17 anonim válasza:
Szép, klasszikus név. Nekem tetszik.
2/17 anonim válasza:
Az összes akit ismerek egyik sem normális.
3/17 anonim válasza:
Szép név.
Egyetlen meggondolandó szempont, hogy egyedül dec.24-én van névnapja, vagyis egybe fog esni karácsonnyal.
4/17 anonim válasza:
Szerintem régies név, nekem szeméyl szerint nem tetszik, meg, 50-60 évnél fiatalabb emberrel nem találkoztam még soha, aki ezt a nevet viselné.
5/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, viszont mint oly sok névnél itt is a becézései nem annyira.
6/17 anonim válasza:
Nem tetszik, viszont a baratnom lanya Éda, az tetszik nagyon.
7/17 anonim válasza:
Szép, örök klasszikus, külföldön is kimondható.
8/17 anonim válasza:
Az én ízlésemnek kicsit régies név.
9/17 anonim válasza:
Nem szeretem. Sok olyat ismerek akit kimondottan nem kedvelek. Évi, Évike, Vica, Vicus stb. Egyik becézés sem tetszik. Aki fiatalt ismertem, az inkább máshogy hívatta magát, mert ezt öregesnek találta. Találkoztam nemrég egy ovis Évával, ő Évike volt. Szerintem az összes többi kislány jobban járt a nevével abban a csoportban (Flóra, Olívia, Sára, Zita, Maja) mind divatosabb nevet kaptak, egyik sem öreges csak az Évike. Lehet mondani, hogy örök klasszikus, de nekem az inkább az Adél vagy a Flóra (Ady szerelme Brüll Adél és József Attila szerelme, Flóra), mert akkor és most is fiatalos és szép nevek.
10/17 anonim válasza:
Anyukám Éva. Nagyon kedves óvónéni :)
Szeretem ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!