Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol lehet fogkefet...

Mikortol lehet fogkefet hasznalni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már az elejétől kezdve azt használtam. A gézes variáció nekem nem jött be, mert mindig megharapta az ujjamat. De fogkrémet csak 2 éves kora óta teszek rá.
2010. okt. 3. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon kicsiknek szánt babafogkefék is, amiket már az első fog megjelenésekor lehet használni. Jobb minél előbb elkezdeni, mert az az egy picike fogacska is hamar tönkremehet ha nincs tisztítva.
2010. okt. 3. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első fogak megjelenésétől használjuk az ujjra húzható szilikon fogkefét Nenedent fogkrémmel. Most múl t 9 hónapos és áttértünk a rendes fogkafére (persze e legkisebbeknek valóra), mert mindig ráharapott az ujjamra.
2010. okt. 3. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
11 hónapos kora óta használ fogkefét a lányom.Általában csak rágcsálja egy ideig.
2010. okt. 3. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos kora óta használunk az első fogacskáknak szánt fogkefét.
2010. okt. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!