Lassan 1 éves a kisfiam. Vettem fogkefét amibe 3 drb van,1 év után melyiket kell használni? és milyen fogkrémmel? Elég 1szer megmosni neki?
első vok:
én először a kezébe adtam a fogkefét, bár én azóta barátkoztatom a fogmosással amióta 4 foga van :) most 17 hós és még mindíg van, hogy csak alul engedi megmosni
kitartás :))
Mi először a gumós végűt adtuk a babánknak, azt élvezettel rágcsálta. Aztán jött a fogkefe alakú, de gumisörtés, ezzel átdörgöltem a fogait, és rágcsálhatta tovább. Ezt még fogkrém nélkül, csak azért h szokja. Mindig az esti fürdetés után adtuk a kezébe, és közben nézte, ahogy én is fogat mosok. Pár hétig csak ennyit tettünk. Ma már a rendes babafogkefére kap egy kevés babafogkrémet, átsúrolom azt a 8 pici fogat ami van, aztán szürcsölgeti a fogkefét, ill a maradék fogkrémet. Nem viszem túlzásba, nincs is sok foga, inkább a megszokás miatt tartom fontosnak, h amikor már kinőlnek a fogai, rendesen tudjuk őket mosni.
14 hós fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!