Mit tegyek most?
A széklettenyésztés 3-4 nap is lehet. Nekünk rég meggyógyult a gyerek mire meglett az eredmeny.
Ha amúgy jól van, azért nem adnak mást, mert sima fertőzésnél csak a kiszáradást kell megelőzni, nincs rá gyógyszer. Nagyon nehéz ilyenkor türelmesnek maradni, de sajnos ezen át kell mennie. Kitartást, nem lesz baj.
Elejétől fogva hozott a férjem babavízet, tápszert, pelust, törlőt, mindent. De most rizslével kell egye szegény a tápszert (szerintem ezért eszik kevesebbet). Vízforralót is behozattam, így mostmár kitudom forrázni a cumisüvegeket, cumikat.
Az este kapott perfúziót, nagyon zavarta szegényt, nem is akart enni :( ma jó kedve volt, eszik, iszik, alszik, de még mindig ott a hasmenés és benne a vér. Mondtak, hogy kínálgassam azzal amit szeret, adtam neki banánt. Még mit tudnák neki adni ami jó is a hasmenésre és nem kell elkészíteni? Hoztak neki reszelt almát keksszel, vagy tettek bele cukrot vagy cukros volt nagyon a keksz, nem mertem nagyon adni neki, csak épp megkóstolta.
Hasmenésnél alap esetben azt szokták mondani, hogy tejes dolgot ne egyen a gyerek. De mivel tápszeres, ez eleve ugrott.
Ha azt mondták, adj neki amit szeret, akkor gondolom nincs korlátozva. Akkor azt adj neki, amit otthon is szívesen eszik. Én biztos üveges bébiételt vitetnék be. Az nem romlik meg, egyszerű tárolni is. Alma-banán-keksz a szintén 8 hónapos fiamnak nagy kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!