11 hónapos kisfiam már 2 hete náthás de egyszerüen nem bírjuk kiszívni neki az orrát. Hogy csináljam?
Egy pár percre próbáld infralámpa elé ültetni, az megindítja a váladék felszakadását, utána sós orrcsepp, hogy fellazítsa minden orrszívás előtt, aztán orrszívás és Nasivin orrcsepp, ami a nyálkahártyát gyógyítja.
Sok orrszívás nem engedi elburjánzani a váladékot. Ilyenkor azért is vigyázni kell, hogy ne menjen rá a fülre.
Szegény Kicsi, gyorsan túl lesz rajta. :)
Én sem szívom nekik (különösen ha semmi nem jön)semmilyen orrcseppet nem használok, az orrnyálkahártya miatt. És nem megy a fülükre, arcüregre- miért menne?
Ami viszont nekünk nagyon bejött az a hideg párásító, bekapcsoljuk éjjelre és alszanak mint a bunda és egyáltalán nem köhögnek. Ja és emeld meg a betétet, hogy magasabban legyen a feje.
Nekünk nem volt nagyon durva. Bioptronlámpa s nasivin megoldotta.
Öt hónapos a babám.
az első vagyok, és üzenem a 14:00-ásnak, hogy kérdezzen meg egy orvost, hogy mikor megy fülre, arcüregre a gyulladás.
Gondolatindító: a váladék pang, beszárad, a nyálkahártya duzzadt és nem tud tisztulni, a gyulladás pedig csak terjed...
Beszáradás ellen infralámpa és sós orrcsepp.
Orrszívás, majd gyulladás csökkentésére Nasivin és Calcium (Calcimusc).
illetve, most hogy hűvösebb van, egy jó séta csodákat tesz. egyből elindul az orrfolyás. beviszed és már tudod is szívni.
Sterimar orrcsepp előtte, szívás, amilyen gyakran csak tudod (a fiamnak ráment az arcüregére a gyulladás, senkinek nem kívánom azt a 2 hetet), mi utána Nasic orrsprayt használtunk, nem tudom mennyi időd kortól lehet, a fiam már 2 éves lesz, de az nem szárítja ki az orrnyálkahártyát, mint a Nasivin stb., este egy fazék kamilla teát főztem jó erőset és azt öntöttem a fürdővízhez, 4-5 napig, Luuf balzsam a hátára, a kiságyat pár könyvvel megemeled, és ami még jó volt, vettem citrom-eukaliptusz illóolajat és azt párologtattam este.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!