Akik korán (egy éves kor előtt) visszamentek dolgozni, nekik hogy alakult a napirendjük?
Nálunk ez eléggé fokozatosan alakuló volt, mivel először home officeoltam, utána mentem vissza teljesen személyesre. Nagymama vigyázott a gyerekre.
Nagyrészt úgy nézett ki a dolog, hogy hét körül átment a mamához a kicsi ébredés és reggeli rutin után, és délutánig maradt. A napirendje két alvásos volt, szerintem kb mint bölcsiben lenne. Délután mentem érte kb 4-5 körül, játszottunk, közös idő, esti rutin, alvás.
Szóval igazából olyan volt mintha otthon lett volna.
Köszönöm! Akkor ezek szerint volt segítséged. Esetleg írhatok privátban?
Még csak terhes vagyok, de van pár kérdésem, hogy ti csináltatok-e valamit máshogy, akár a gyerekágyas időszaktól, mint amit itt a többség ajánl, akik akár több évet otthon maradnak a gyerekekkel. (Szoptatás, altatás mennyire volt nehéz úgy, hogy nap közben nem tudtál annyira lefeküdni aludni a gyerekkel, háztartás vezetése stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!