Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Helppp!!! Megfázott baba...

Helppp!!! Megfázott baba altatása?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi.

10 hónapos babám iszonyatosan megfázott. Persze én is.

Teljes tele van az orra. Hiába szívom, orrsprét használunk ( sóoldatos+nasivin baby), inhalálunk.

Annyira tele van, hogy folyamatosan köhög tőle.

Éjszaka sem aludt fult megfele annyira köhögött. Most elaludt 5 perc és jött a fuldoklós köhögés fel is kelt.

Megemeltem egész magasra pedig.

Segítsetek, hogy segíthetnék neki, hogy tudjon aludni?

2023. jan. 17. 15:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nálunk is a fenistil csepp szokott bevállni. Jóval meggyorsítja a folyamatot, + van, hogy ilyenkor csak rajtam alszik el kB ülve.
2023. jan. 17. 23:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Nàlunk is egy ilyen dolog voltc, csak pont nyaralás végén voltunk már mèg nyáron. Nagyjából 3-4 éjszaka volt ilyen kegyetlen, de utána már jobban volt, jobban is aludtunk mind a ketten. Leszívta őt is meg engem is a betegsége/éjszakázás. Nálunk is csak a kézben ringatás, sétàlgatás vált be, mert ahogy lefeküdtem vele vízszintesbe üvöltött, szürcsögött. Kegyetlen volt, mellé még 39 fokos láz a nyári melegben.
2023. jan. 17. 23:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Pont a ma esténk.. 😅 Ölben alvás, orrszívás és salvus vizes párologtatás, ami nálunk beválik. :) Meg sook-sok folyadék, a dokink mondta egyszer, és tényleg beválik, a köptetők csak jobban termelik a váladékot.
2023. jan. 18. 05:49
 24/27 anonim ***** válasza:
De egy Fenistil cseppről beszèlünk! De nem csak allergiára adják, hanem ilyenkor is, főleg èjszakára. Megkell nèzni, az èn fiamnak 10 csepp kell már, nektek tuti kevesebb. Nyugodtan adhatod neki, segìteni fog! :)
2023. jan. 18. 08:41
 25/27 anonim ***** válasza:
A Fenistilt úgy emlékszem kilónként kell 1 cseppet számolni. :)
2023. jan. 18. 08:53
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. A fenistilt kifogom próbálni ugy láton, sokan ajánljátok. Nem tudtam, hogy ilyenkor is jó leht. Sőt én meg sem néztem el sem olvastam. A kiütésekre kiváltottam. Másnap reggel kellett volna az elsőt adni de elmúlt reggelre így hozzá sem nyúltunk.
2023. jan. 18. 10:16
 27/27 anonim ***** válasza:

A Fenistil csepp egy áldás

Kislányom 9 hónapos lesz

Reggel 8 csepp, este 8 csepp

Amint látom,hogy folyik az orra,adom

És leröviditi a betegséget, náthát

Nagylányom 3 éves, ő már Cetirizin hexalt kap. Reggel 5, este 5 csepp

2023. jan. 18. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!