Amíg szopizik a baba, addig nem is lehet nagyinál hagyni pár napra?
Mik ezek a válasz lehetőségek te jó ég 😂
Nagyon nem mindegy hogy mennyi idős gyerekről beszélünk, mennyire a fő tápláléka az anyatej, vagy csak komfort téma nála, megnyugtatásra használja? Egyáltalán egyik napról a másikra csak oda van passzolva nagyira vagy fel van készítve mi lesz? Vigyázott már rá a nagyi? Volt nélkületek valahol több órát?
Kizárólag szoptatott, még nem hozzátáplált babát több napra nem hagyunk ott sehol. Amúgy szerintem tápszerest se.
Hozzátáplált babát, hogyha lefejt tejjel ott lehet hagyni, akkor is szoktatni kell, először csak pár órakat, aztán egy próbaéjszakát, amikor a szülők a közelben vannak es ha nem működik a dolog, oda lehet menni.
Csak akkor hagynám nagyinál több napra, ha mindenki komfortos már ezzel, a gyereket is beleértve.
Nekem már nem veszi be a gyomrom ha egy önállóan enni és járni tudó gyerek az anyja mellén lóg.
1 éves volt a kisebb mikor elkezdtünk járni 2 éjszakás wellnessre a férjemmel. Egyik sem lett antiszoc és lelki sérült 😂😃
Biztos megszokja egy nagyobb gyerek hogy nincs cici, de ne már. Nem bírnám otthagyni, úgy hogy tudom hogy ordítani fog.
Eladni nem fog a tej, azértahhoz több idő kell, de kellemetlen érzés lesz az aktívan szoptató anyának is a mellfeszülés, esetleg gyulladás is lehet a hirtelen leállástól.
2,5 évig szoptattam, addig cicin aludt el. Egyetlen éjszakára vigyázott rá a nagyi 2 évesen mert kórhazba kellett mennem. Én altattam el este, de tudtam hogy kelni fog éjszaka 11 kor. Néztem a babakamerát a kórhazból, hajnali háromig ordított, vergődött, sírt mire sikerült visszaaltatni, de leginkább beájult. Aztán egy óra múlva újra kelt és reggelig ordított amíg haza nem értem. Utána aludt, majd két napig nem tudtam magamról levakarni, annyira ölbebaba lett. Hát nagyon nem, ennek nem tenném ki direkt napokig a gyerekem, amíg én bulizgatok meg szórakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!