Ez titeket mennyire zavarna?
Apósom aktív dohányos, egyiket a másik után szívja bent a házban náluk. Őszintén szólva sose szerettem ott lenni náluk, mert mikor eljöttem tőlük úgy éreztem magamat mintha egy cigi lennék és húznám magam után a cigi szagot. Első dolgom volt itthon a ruha csere és az állandó hajmosás. Mondjuk ezt egymás követő sokadik napon már nyűg volt, de muszáj volt. Nálunk a családban sose cigizett senki. Após sose kérdezte meg, hogy engem zavar e..ott gyújtott rá előttem. (Ha ott vagyunk a gyerekkel nem gyújt rá) A házukban minden cigi szagú (de gondolom mondanom sem kell) sárga a fehér fal, a plafon, a bútorok a ruhák..stb.
Valamiért a szülés óta ez sokkal jobban zavar. Ez meglehet? Mikor jönnek hozzánk látogatóba ülnek a kanapén és kilométerekről érzem a cigi szagot...
Őszintén szólva nem szeretek hozzájuk most se menni, főleg a kicsivel akár ha be is ugrunk egy kicsit, nem számít hogy 10 perc akkor is árad belőlünk a cigi szag.
Kislanyom lassan egy éves. És mikor el jövünk tőlük szegénykém annyira cigi szagú. Mikor be megyek náluk a szobába szoptatni vagy pelenkát cserélni és ahhh az a cigi szagú ágynemű. Bele se merek gondolni, hogy ha esetleg ott kelljen majd aludnia hogy abba a cigi szagú ágyba aludna..a gondolattól is rosszul vagyok. Na de ezt hogy fogom nekik megmondani?
Olvastam hogy ez is passzív dohányzásnak minősül és ugye az károsabb.
Nagyon! Gyűlölöm a cigarettát, gyerek nélkül se mennék, a gyereket meg főleg nem vinném.
Már annál a résznél, ahol szerinted "muszáj volt" kijelentettem volna, hogy rám ugyan ne számítsanak ebben, mert az én orrom alá senki nem füstöl.
Anyám is, anyósom is cigizik, de egyik se bűzlik, ha a gyerekhez jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!