Amikor szülés után jöttetek haza a babával a kórházból, miről beszélgettetek épp?
Figyelt kérdés
A kórházból hazaúton nálatok milyen beszédtémák fordultak elő? Miről beszélgettetek? A gyerekkel kapcsolatban milyen témák, és a gyerek mellett? Hogyan zajlott nálatok a kórházból hazautazás?2023. jan. 15. 21:02
21/27 anonim válasza:
Nekünk csak pár perc kocsival az út, ezért nagy eszmecserét nem folytattunk. Leginkább a macskánkról beszélgettünk, vajon hogy fogadja majd az új jövevényt. (Szerencsére teljesen jól)
22/27 anonim válasza:
Ahogy kikanyarodtunk a kórház utcájából elkezdett bedurranni a mellem (pedig már megvettük a tápszert is). A fél órás út majd egy óra lett, mert valami baleset volt az M7esen. 20 perc után már iszonyatosan feszített a mellem, azt se tudtam hogy üljek. Végül felhívtam egy barátnőmet, aki ezen már túl volt és megnyugtatott és elmondta mit tehetek. Így nem sokat beszélgettünk. Viszont a lányom végig aludt, hál istennek!
23/27 anonim válasza:
Mondtam a férjemnek hogy tapossa a gázt mert baromira kell wcre mennek. Máshol sajnos képtelen vagyok elmenni nagydologra így már baromira vártam hogy hazaérjünk 😂
24/27 anonim válasza:
Még fel sem ért az osztályra, Mondtam, hogy nekem hamburger kell. Hálistennek kisfiam aludt, de a hamburgeres nem volt nyitva, így azt beszéltük meg mit fogunk enni aznap. Beszélgettünk arról is, hogy milyen jó lesz már otthon 3 hét után, és hogy ugye megvan minden, ami kell otthonra, mert ha nincs akkor lesz még 1 köre.
Kiváncsiak voltunk arra is, hogy a nagyobbik fiunk vajon hogy fogadja a kicsit :)
25/27 anonim válasza:
Szidtam a magyar utakat 48 órával császár után 🫠
Ezen kívűl nálunk is fő téma volt a kaja 😅
26/27 anonim válasza:
Kb fél órás út volt, a férjem elmesélte, hogy miket csinált meg a háztartásban mielőtt jött értünk, mi legyen az ebéd/vacsi. Én elmondtam mi volt aznap reggel a kórházban, miket mondtak. Szó esett a gyerekről is, hogy innentől kettőnk feladata életben tartani és másnak is ment nekünk is fog
27/27 anonim válasza:
Én sírtam örömömben, hogy végre megyünk haza. (hosszú ideje kórházban voltam már) és szépen kértem a férjemet ne szóljon hozzám( spinalis érzéstelenítéstol migrenem volt). Akinek volt ilyen az tudja, hogy ez nem sima fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!