Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor szülés után jöttetek...

Amikor szülés után jöttetek haza a babával a kórházból, miről beszélgettetek épp?

Figyelt kérdés
A kórházból hazaúton nálatok milyen beszédtémák fordultak elő? Miről beszélgettetek? A gyerekkel kapcsolatban milyen témák, és a gyerek mellett? Hogyan zajlott nálatok a kórházból hazautazás?

2023. jan. 15. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Gőzöm sincs!
2023. jan. 15. 21:57
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Elmeseltem milyrn volt a korhazban,es folyamatosan a 9 eves nagylanyomat kerdezgettem a sulirol,meg hogy milyen volt nelkulem 3 napig.
2023. jan. 15. 22:10
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Irány a meki mert kell egy shake!!! Terhességi cukor diéta után voltam XD
2023. jan. 15. 22:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem, 3 napig ébren tartottak a kórházban, leírhatatlanul rosszul voltam, a gyerek megállás nélkül üvöltött, és azon gondolkoztam felszakadt e a gátseb, mert nagyon fáj. De abszolút fogalmam sincs, miről beszélgettünk.
2023. jan. 15. 22:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos a #5

Meg a 8-as is

:)

Nagyon aranyosak tudnak lenni az apukák :)

2023. jan. 15. 22:43
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Elso gyereknek a ferjem 10 perc nema csend utan megkerdezte “te tudod hogy kell eletben tartani?” Persze viccbo:) mondjuk minden vicc felig igaz🤣

Masodik gyereknel “te elhiszed h mar ketto van? Menni fog ez nekunk? Sajtburgerert megalljak?” Kb😅

2023. jan. 15. 22:55
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámhoz mentünk a kórházból, arról beszélgettünk a Férjemmel, hogy örül, hogy így döntöttünk, mert Neki el kellett mennie egy ajtóért vidékre, és addig se legyek otthon egyedül a babával (Ő a negyedik Fiunk, szóval valahogy elboldogultam volna 🤦🏻‍♀️).
2023. jan. 15. 23:02
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Jól kibőgtük magunkat, hogy feldolgozzuk a terhesség utolsó hónapját, amit kórházban töltöttem (és nem volt látogatás), a szülést, amire nem ért be a férjem (csak az aranyórára), és a szülés utáni napokat, ami felért egy kiképző táborral hála a csecsemősöknek...

Meg persze hálásak voltunk, hogy végre hárman együtt lehetünk.

2023. jan. 15. 23:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szegény nagyon próbált óvatosan vezetni, mert a császár sebem a legkisebb kátyúra is gyilkos fájdalommal reagált.

Másra nem annyira emlékszem. Anyu is velünk volt, és a kánikula első hete végén jártunk abban az évben, de nem mertünk légkondit kapcsolni a baba miatt, szóval szerintem csendben pihegtünk.

2023. jan. 15. 23:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogy mi volt, amig nem voltam, hogy van ő, mi, hogy minlesz a napokban, mit kell intézni.
2023. jan. 16. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!