Amikor szülés után jöttetek haza a babával a
kórházból, miről beszélgettetek épp?
Figyelt kérdés
A kórházból hazaúton nálatok milyen beszédtémák fordultak elő? Miről beszélgettetek? A gyerekkel kapcsolatban milyen témák, és a gyerek mellett? Hogyan zajlott nálatok a kórházból hazautazás?
Elmeseltem milyrn volt a korhazban,es folyamatosan a 9 eves nagylanyomat kerdezgettem a sulirol,meg hogy milyen volt nelkulem 3 napig.
2023. jan. 15. 22:10
13/27 anonim válasza:
Irány a meki mert kell egy shake!!! Terhességi cukor diéta után voltam XD
2023. jan. 15. 22:14
14/27 anonim válasza:
Nem emlékszem, 3 napig ébren tartottak a kórházban, leírhatatlanul rosszul voltam, a gyerek megállás nélkül üvöltött, és azon gondolkoztam felszakadt e a gátseb, mert nagyon fáj. De abszolút fogalmam sincs, miről beszélgettünk.
2023. jan. 15. 22:15
15/27 anonim válasza:
Aranyos a #5
Meg a 8-as is
:)
Nagyon aranyosak tudnak lenni az apukák :)
2023. jan. 15. 22:43
16/27 anonim válasza:
Elso gyereknek a ferjem 10 perc nema csend utan megkerdezte “te tudod hogy kell eletben tartani?” Persze viccbo:) mondjuk minden vicc felig igaz🤣
Masodik gyereknel “te elhiszed h mar ketto van? Menni fog ez nekunk? Sajtburgerert megalljak?” Kb😅
2023. jan. 15. 22:55
17/27 anonim válasza:
Anyukámhoz mentünk a kórházból, arról beszélgettünk a Férjemmel, hogy örül, hogy így döntöttünk, mert Neki el kellett mennie egy ajtóért vidékre, és addig se legyek otthon egyedül a babával (Ő a negyedik Fiunk, szóval valahogy elboldogultam volna 🤦🏻♀️).
2023. jan. 15. 23:02
18/27 anonim válasza:
Jól kibőgtük magunkat, hogy feldolgozzuk a terhesség utolsó hónapját, amit kórházban töltöttem (és nem volt látogatás), a szülést, amire nem ért be a férjem (csak az aranyórára), és a szülés utáni napokat, ami felért egy kiképző táborral hála a csecsemősöknek...
Meg persze hálásak voltunk, hogy végre hárman együtt lehetünk.
2023. jan. 15. 23:11
19/27 anonim válasza:
Szegény nagyon próbált óvatosan vezetni, mert a császár sebem a legkisebb kátyúra is gyilkos fájdalommal reagált.
Másra nem annyira emlékszem. Anyu is velünk volt, és a kánikula első hete végén jártunk abban az évben, de nem mertünk légkondit kapcsolni a baba miatt, szóval szerintem csendben pihegtünk.
2023. jan. 15. 23:40
20/27 anonim válasza:
Hogy mi volt, amig nem voltam, hogy van ő, mi, hogy minlesz a napokban, mit kell intézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!