Bettina tetszik ezek közül a legjobban. Nem tudom, mi számít réginek, de inkább, mint ezeket az unalmas divat neveket.
2023. jan. 15. 13:23
2/11 anonim válasza:
Beáta sokáig favorit volt, aztán fiam lett így Bálint lett. Most a másodiknál is szóba került, a Nórával és Eszterrel. Végül ő is fiú lett, Péter.
A többi nevével sincs bajom de én nem adnám a sajátomnak.
2023. jan. 15. 13:28
3/11 anonim válasza:
Én Bettina vagyok, de csak azt szeretem ha Bettinek szólítanak.
Nekem a Bea is tetszik, a Bernadett/Detti is jó teljesen, csak több nem szimpi ismerősömet hívták így, ezért ezt nem adnám. De önmagában ezek közül a nevek közül szerintem mindhárom jó :)
2023. jan. 15. 13:30
4/11 anonim válasza:
Nekem a Bernadett tetszik, Berni és a Detti becézése is. Betti is tetszik, de inkább csak Betti, mint Bettina 😃 Beáta nem tetszik. Szerintem egyik sem régi név, inkább csak nem felkapott, mint a Hanna, Léna, Lara és társaik(ezekkel sincs baj) régi nem inkább az Erzsébet, Ilona 😃
2023. jan. 15. 13:34
5/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik a Bernadett, főleg a Detti, Berni becézése. Ha összejön a kistesó, van rá esély, hogy ezt a nevet kapja, ha lány.
A Betti nekem valamiért nem tetszik.
A Beáta nem rossz, de nem adnám a gyerekemnek.
2023. jan. 15. 14:03
6/11 anonim válasza:
Nekem a Beatrix tetszik , tudom hogy az nem szerepel itt , de hasonló név.
2023. jan. 15. 14:58
7/11 anonim válasza:
A lányom 37 évvel ezelőtt azért lett Bettina, mert Betti becenevet akartam, de az Elizabeth nem volt anyakönyveztethető. Akkor 5 Bettina volt az országban. Itthon mindenki Bettinek szólítja, Németországban, ahol él, a második nevén, ami Gréta.
2023. jan. 15. 17:47
8/11 anonim válasza:
Bármelyik jó név, de személy szerint én egyiket sem adnám, mert vannak más favoritjaim. Talán a Bernadettet mondanám a legszebbnek.
A 7. poszthoz hozzászólva: az Erzsébet név is becézhető Bettinek, na azt például adnám, mert mindkét dédnagymama Erzsébet volt, és fantasztikus emberek. És nem zavarna, hogy régimódi névnek tartják sokan, viszont pont Bettinek becézném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!