Miért mondják, hogy normális, mikor NEM AZ?
3 és fél hónapos (csak anyatejes) kisfiam 4-5-6 naponta kakál ...iszonyatosan sírt tegnap is,végül csak rászántam magam egy glicerines kúpra...5 pelenkát pakolt tele...akkor miért mondják,hogy anyatejesnél normális,hogy akár egy hétig sincs???? Már a sírás kerülget,hogy mindenki ennyivel elintézi :-( Közben meg szenved. Enni se akart előtte és végül kakálás után órákig végre nyugodtan aludt.
Próbáltuk máskor a Laevolac szirupot,de olyan volt,mintha attól jobban görcsölt volna.
Segítsetek,hogy mit tehetnék,mert már nehéz 5-6 naponta hallgatni,hogy szenved. (a szélcsövet már próbáltuk,valószínű,hogy bénák vagyunk,mert azzal nincs "eredmény")
A védőnő,és a doktornő is elintézi annyival,hogy:"anyatejesnél normális"
Kérlek ne írjátok,hogy valóban normális,mert akkor nem lenne 5 pelenkányi anyag egyszerre.
13.54azt hiszem már az én kérdésemre is válaszolt,érzem azt az 'érdekes... stílust' !!!3 és fél hósnak rizs meg gyümi mikor ANYATEJES?????????éS még egy észrevétel "ne hallgass másokra"-akkor miért pont rád hallgatna??????
Kérdező,ne hari nem tudok segíteni,de az bizti nem jó tényleg,h annyit kakil a kúp után.
Bocsi,de ezt nem bírtam szó nélkül hagyni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!