5hetes terhes vagyok. Normális hogy egész nap görcsölök? Vérzésem az nincs. Többen azt mondják, hogy ez attól is van hogy tágul a méhem. Ez igaz?
Normális, de még azért nem a tágulástól hanem a nagy alhasi vérbőségtől, ami az első trimeszterben jellemző. Vegyél be magnéziumot, ha erős a görcs akkor nospa-t. Ha úgy érzed hogy a görcseid fájdalmasak, akkor menj el dokihoz, lehet hogy hormongyengeség vagy ilyesmi és akkor ő ad célzott kezelést, gyógyszert.
32 hetes + 22 hós
Enyhe görcsök, húzó fájdalom természetes. ha már fájdalmas a görcs, az nem jó, akár fenyegető, kezdődő vetélésre is utalhat. Akkor irány az orvos, aki megvizsgál, és pl a méhszáj állapotából többet tud mondani.
A magnézium jó az enyhe görcsökre.
Próbálj meg magnéziumot szedni, én napi 1 Béres féle Mg+B6-ot szedek, vagy felet, ahogy érzem. Nekem is vannak mensis érzések, de csak napi 3-4-szer 2-3 percre.
Persze minden szervezet más!
Mikor mész dokihoz?
Szintén 5 hetes kismama
Szia. Nekem is ez volt az elején és nagyon megijedtem. Aztán egy orvos azt mondta, hogy szedjek napi 2x1 MagneB6-t. Azóta sokkal jobb. Remélem neked is segít.
Csak ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!