Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hetes terhes vagyok. Normális...

5hetes terhes vagyok. Normális hogy egész nap görcsölök? Vérzésem az nincs. Többen azt mondják, hogy ez attól is van hogy tágul a méhem. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 06:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális, de még azért nem a tágulástól hanem a nagy alhasi vérbőségtől, ami az első trimeszterben jellemző. Vegyél be magnéziumot, ha erős a görcs akkor nospa-t. Ha úgy érzed hogy a görcseid fájdalmasak, akkor menj el dokihoz, lehet hogy hormongyengeség vagy ilyesmi és akkor ő ad célzott kezelést, gyógyszert.

32 hetes + 22 hós

2009. szept. 28. 07:06
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!
2009. szept. 28. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Enyhe görcsök, húzó fájdalom természetes. ha már fájdalmas a görcs, az nem jó, akár fenyegető, kezdődő vetélésre is utalhat. Akkor irány az orvos, aki megvizsgál, és pl a méhszáj állapotából többet tud mondani.

A magnézium jó az enyhe görcsökre.

2009. szept. 28. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg magnéziumot szedni, én napi 1 Béres féle Mg+B6-ot szedek, vagy felet, ahogy érzem. Nekem is vannak mensis érzések, de csak napi 3-4-szer 2-3 percre.

Persze minden szervezet más!

Mikor mész dokihoz?

Szintén 5 hetes kismama

2009. szept. 28. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Majd csak jövő hét kedden kell mennem. Köszi a választ:)
2009. szept. 28. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is ez volt az elején és nagyon megijedtem. Aztán egy orvos azt mondta, hogy szedjek napi 2x1 MagneB6-t. Azóta sokkal jobb. Remélem neked is segít.

Csak ne idegeskedj.

2009. szept. 28. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ!
2009. szept. 29. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!