Miért mondják, hogy normális, mikor NEM AZ?
3 és fél hónapos (csak anyatejes) kisfiam 4-5-6 naponta kakál ...iszonyatosan sírt tegnap is,végül csak rászántam magam egy glicerines kúpra...5 pelenkát pakolt tele...akkor miért mondják,hogy anyatejesnél normális,hogy akár egy hétig sincs???? Már a sírás kerülget,hogy mindenki ennyivel elintézi :-( Közben meg szenved. Enni se akart előtte és végül kakálás után órákig végre nyugodtan aludt.
Próbáltuk máskor a Laevolac szirupot,de olyan volt,mintha attól jobban görcsölt volna.
Segítsetek,hogy mit tehetnék,mert már nehéz 5-6 naponta hallgatni,hogy szenved. (a szélcsövet már próbáltuk,valószínű,hogy bénák vagyunk,mert azzal nincs "eredmény")
A védőnő,és a doktornő is elintézi annyival,hogy:"anyatejesnél normális"
Kérlek ne írjátok,hogy valóban normális,mert akkor nem lenne 5 pelenkányi anyag egyszerre.
mi is így voltunk hat hónapos koráig,én is sokat szenvedtem,nem tudtam mi a helyes...de én hagytam 10 napig!is,és így volt a jó!!!ő majd tudja magátol,ha csak anyatejes nem lesz gond!!!mióta rááltunk hozzátáplálni azóta beállt a széklete.amúgy elvittem kivizsgálásra is,minden rendben volt nála.olyan a szervezete,hogy az anyatejet könnyen emészti,ezzel nincs semmi probléma.akkor csinálj valamit,ha fáj a hasa,vagy ha rossz kedvű!!
8 hós baba anyukája
11:12
Jah nőjön fel a gyerek csak anyatejen,azért van ennyi nyamvadt,mert még 1 évesen is az anyja mellén lóg!
Annyira nem tudnak manapság nevelni és bánna a picikkel egyszerűen ez már felháborító!
11:22
Remélem most megnyugodtál;)
Sziasztok köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!!!
Kedves 11:14 NEM ÉRTELEK...!!!
Lehet,hogy neked nem tűnt fel,hogy 3 és fél hónapos baba????
Anyatejesről volt szó és nem olyanról,aki már mindent eszik...hogy jön ide a rizs stb.???
Sajnálom,hogy ilyen véleményt szűrtél le rólam....én nem véleményezlek téged...
de amikor a napjaim abból állnak ki,hogy hogyan tudnék segíteni a babámnak,akkor ez kicsit rosszul esik...de nem vagyunk egyformák...sajnos! :-(
Úgy jön ide a rizs,h 3,5 hónaposan már a baba nyugodtan ehet ilyet;)De addig amíg nem kakiltatod meg rendesen nem ajánlatos.
Minden nap kell neki is, ugyan úgy ahogy neked, nem?
Nem akartalak megbántani,de ahogy írtál annyira tehetetlen voltál meg is értem,de ilyen helyzetekben gondolkodj és ne ess kétségbe,mert attól nem lesz jobb!Másokra meg ne hallgass,h ez még jó!Ekkora baromságot!Ez nem jó, szóval hőmérőzz és napi 2x és tényleg nem akartalak megbántani,de mielőtt ezt írtam felhúztak egy kicsit:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!