Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mászós babát hogy visztek ki...

Mászós babát hogy visztek ki sétálni?

Figyelt kérdés
Most kezdett mászni a 7 hónaposom és lassan kivinném mászkálni a kertbe, ha nem lesznek esők. Babakocsival inkább utazni szoktunk csak, mert utálja. Ha sétálunk, akkor kézben viszem vagy hordozókendőben. Ti mit szoktatok még nem járó babára adni, hogy ne fázzon, de tudjon mozogni? Vagy van valami tippetek az egy helyben lenni utáló babák szellőztetésére? :)
2023. jan. 14. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Vízálló overál, kesztyű és hagy menjen
2023. jan. 14. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Ha tud már stabilan ülni, akkor a triciklit meg lehetne próbálni. Van olyan, amit már 6 hónapos kortól is lehet használni. Sport babakocsitok van? Ha nem, akkor még az is megér egy próbát. Abból jobban kilát. Nekem ennyi idősen nem maradt meg pokrócon. De amint lemászott a fűre, meg akarta enni.
2023. jan. 14. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a babakocsi és a hordozó vált csak be. Télen nem tettem le sehova, mert mászott volna a hideg, nyirkos, sáros földön. Lehet, másfajta babakocsi kellene. Overált adtam rá.
2023. jan. 14. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Van kétféle babakocsi, mostmár mi is a sportot használjuk, azt mintha jobban élvezné, de ez azt jelenti, hogy azonnal helyett 15 perc múlva kezd el sírni. Nézegettem ezeket a tricikliket, de ehhez még biztos túl kicsi, még nem tud ülni. Talán majd később, bár addigra már lehet, hogy elég jó idő lesz a mászáshoz.

Igen, nekem is a sárral volt a gondom, de lehet, hogy akkor megvárom, hogy legalább ne legyen csupa pocsolya minden és leteszem a fűbe, ahogy az 1-es írta. :)

2023. jan. 14. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hordozóban. Láttam a játszótéren egy nőt, aki overállban letette a mászós gyereket, és ott mászott-kúszott a rohangáló gyerekek, meg biciklik, rollerek között. Elég szürreális látvány volt.
2023. jan. 14. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

1 vagyok a fiam lassan 4 éves, nyakig vízálló cuccia vannak, és az összes pocsolyát végig ugrálja, és ha elfárad bele is ül.

Bölcsibe is a járni nem tudó gyerekeket felöltöztetjük és ott mászkálnak körülöttünk, sár nem gond, víz szerencsére nincs.

2023. jan. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!