Mit visztek magatokkal sétálni 10 hónapos csemetével? (még nem jár)
Főként olyan dologra gondolok, ami leköti.
Milyen játék az, ami kellően lefoglalja, hogy eleget legyen levegőn és ne fulladjon sírásba a séta?
Jó az, ha útközben majszol valamit? Kekszet, kiflit?
Túlélő csomag sétához:
innivaló a babának, és praktikus a mamának is. :)
váltás pelus :O
törlőkendő + zsepi, esetleg egy textilpelus
takaró (kivéve 40 fokban) hátha elalszik...
játék: a kedvence, vagy az, ami újabb... csörgők kiválóak szoktak lenni nálunk, de gyereke válogatja.
Majszolás.... hmmm.... hát sokan nagyon ellenzik, mert elveszi a gyerek étvágyát, meg "minek rászoktatni", stb.
Nálunk időnként előfordul, leginkább olyankor, amikor már időszerű lenne az uzsonna, csak még nem értünk haza.
Babónak: váltás pelus, takaró, tea/tej, banán és keksz, plüss maci (ez mindenhova kell), csörgő, cumi
A táskámban még van telefon, termoszban tea, Cosmo, pénz, keresztrejtvény, ilyenek :))
Sajnos az én csemetém nagyon nehezen tud elaludni a kocsiban és ha álmos sírni szokott. Viszont a régi játékai már nem kötik le annyira, hogy ne sírjon.
A kedvence most a fürdetős flakon, de csak nem megyünk flakonnal sétálni...
3. vagyok
Szerintem olyanban gondolkodj, mint pl a flakon :)) Szóval ne játékban gondolkodj. Úgysem érdeklik őket. Nálunk tuti nyerő lenne a szaloncukor, pénztárca, bébiételes üveg kupakja, egy szelet csoki persze nem kibontva hanem csak a zörgő, színes csomagolás miatt. És miért ne mehetnél flakonnal? :))
Az én lányomnak nem kell játék, azt csak kidobná a kocsiból. Elnézelődik. Aludni soha nem szokott babakocsiban. Pláne azért sem, mert délelőtt sétálunk, ő meg ebéd után alszik csak.
Majszolni nem szokott, de azt itthon sem.
Régebben volt egy hűthető rágókája, ami madzagos (MAM), és azt vittük. Jó volt, mert rá tudtam csíptetni a ruhájára, és nem hagytuk el.
Mi ha sétálni megyünk, csak teát viszek neki. Mi csak a közelben sétálunk, és itt nincs semmi, csak ipartelep. Így ha kaki van, akkor irány haza. :)
Nálunk csak víz van, ha esetleg szomjas lenne útközben (bár ez nagyon ritkán fordul elő, aminek örülök is ebben a hidegben). Ezen kívül pelus, popsitörlő, és az én dolgaim. Sokszor elalszik séta közben, ha nem, akkor pedig nézelődik.
Szerencsére szeret sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!