Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babát hogy visztek...

5 hónapos babát hogy visztek le sétálni? Mózesbe?

Figyelt kérdés
És mit adtok rá, meddig tart a séta? Aggodok hogy nehogy megfázzon.
2014. nov. 29. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Kendőbe vittem és akár 1-1,5 órát is lent voltunk.
2014. nov. 29. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Fektetheto sportulesbe, mert nem fer mar be a mozesbe:-). 1,5 Orara siman, vastagabb itthoni oltozet+belelt pluss overall+sapka+vastag takaro. Nalunk ma 1fok volt, szoval eleg teliesre.vettem:-)
2014. nov. 29. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyém kb 6 hetes korától nem marad el mózesben, én csatosban hordom, esetleg autósülésben. Egyébként babán vékonyabb kabát, gyapjú bébilegs és az én kabátom.
2014. nov. 30. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:

ha nincs szél, eső, akkor mózesba. a benti rugijara kap egy vastag overalt vagy rugit. vastag sapka + vastag takaro. ennel tobb ruhaba visit...igy egy orara tudom kivinni. még sose fazott meg.

ha szel van vagy pára akkor ugyanígy oltoztetem, de csak a vallamon kiviszem a kertbe kb 20-30 percre.

2014. nov. 30. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk textilmozest lehetett beletenni a teljesen fektethető babakocsiba. Ennyi idős korában viszont elhagytuk ezt a textilmozest. Simán tettünk egy takarót a babakocsiba, arra a gyereket, jól felöltöztettük és betakartuk. Nem fázott meg soha, pedig 3 órákat is simán szoktunk setalgatni. Nincsenek cukorból, nyugi. Ha jól fel van oltoztetve, be van bugyolálva, nem lesz baja. Nem Szibériában vagyunk azért. Setaljatok nyugodtan, idegeskedés nélkül. Nem lesz baja!
2014. nov. 30. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!