Mikor lehetek nyugodt?
14 hónapos babám tegnap 14 óra körül leesett sajnos a kanaperol. :( Rettenetesen szarul érzem magam, azóta is ostorozom magam.
Biztos ami biztos alapon bementünk az ügyeletre ahol megvizsgáltak, de nem láttak semmit rajta, a szokásos dolgokat mondtak hogy figyeljük (hányás, aluszekonysag stb)
Én azóta is teljes pánikba vagyok...mikor nyugodhatok meg hogy tutira nincs semmi baj? :(
Hányás stb nem volt. Jól evett, jött ment egész délelőtt és időben ment el aludni. Igaz nagyon álmos volt már mert este később aludt el mint szokott sajnos.
Köszönöm a segítséget. :(
Nem aggódok mindenen, de van 1-2 kiemelt terület amin ha aggódok akkor nagyon tudok. Ilyen volt a kanapéról való esés is.
De időben kelt, és azóta evett, ivott, játszik. :) Szóval most már nyugodtabb vagyok. Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!