Mi a véleményetek a Brigitta névről? Szép név?
Figyelt kérdés
Becézve Brigi, Brigusz lenne.2023. jan. 13. 13:16
21/28 anonim válasza:
*nekem az Angelika nem beceneves, az úgy menő. :):)
Meg, még most vettem észre, nem a kerekek morzsolódnak, oda is kavicsokat akartam írni. Xd :) :)
22/28 anonim válasza:
*Ha lenne előtte egy szép másik keresztnevem, már nem is zvarna, ha Brigitta lennék. Úgy még lehet, hogy tetstzene is, kiegészítésnek. De pl még úgy is lehet dallamosítani, ha elől van a Brigitta , pl Brigitta Valentina.
23/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, soha nem tetszett. De attól még vállalható, normális név, ha tetszik, add nyugodtan.
24/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, maga a név is kellemesen hangzik számomra, illetve általam kedvelt lányokat is hívnak, hívtak így.
25/28 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Végre nem ezek az unalmas divatnevek (Zoé, Mira stb.)
26/28 anonim válasza:
Maga a név rendben van, de a becézést gondoljátok át. Maradjatok inkább a Briginél, mert a Brigusz valami katasztrófa.
28/28 anonim válasza:
Régies név, de szerintem nem csúnya. Nem feltétlenül adnám, de egy Máriától mindenképpen szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!