Mi a véleményetek a Nándi mese youtube csatornáról? Szoktátok nézni a gyerkőccel?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 11:57
1/13 anonim válasza:
Igen 3 és 5 évesekkel. A Játékautók csatornát is ugyanez a férfi csinálja, az is aranyos szerintünk.
2/13 anonim válasza:
Szoktuk nézni, nagyon szereti :) Nekem is tetszik, mármint hogy ezt nézi (más gyerekeknek szóló csatornák helyett), olyanokat tanul belőle, amit én pl sosem tudnék neki megtanítani :D
2,5 éves.
3/13 anonim válasza:
Nezte annak idejen, mig en felmostam vagy takaritottam a furdoszababan heti 4-5 alkalom 15-20 perc. Szerintem is jopofa, szerette.
4/13 anonim válasza:
Kifejezetten utálom.
Gyerekek nagyon szeretik, mint a Nándi mese, mind a Játékautók csatornàt.
Én nem szeretem a pasi hangsúlyozását, szókincsét sem.
Semmi újat nem mutat, mint, amit a férjem vagy akàr én ne tudnék megtanítani nekik.
De szeretik.. inkább ez, monjuk mint egy Bing, vagy Peppa🤢
5/13 anonim válasza:
Fél perc alatt kiborít az a pali!
6/13 anonim válasza:
Az èn fiam szereti nèzni ezeket, 2 èves elmúlt. Engen sem irritál, csak szegèny kisfiú hangja, totál meg van duzzadva az orrmandulája vagy nem tudom, de ő irritál :D Inkább ezt nèzze, mint a Sam a tűzoltòt vagy Bing-et. Azok kiborìtanak.
7/13 anonim válasza:
A 3 éves kislányom imádja az autókat, a Nándimese a kedvence. Úgy megtanulta a pickup, trailer és egyéb autók angol nevét, hogy csak lesek.
9/13 anonim válasza:
Nézi a fiam. En sikítófrászt kapok tőle. Nem is a pasitól, hanem nándika hangjától.
Egyebként semmivel nem tanít többet neki, mint az apja... szep is lenne ha nem apa tanítaná meg ezeket neki, hanem egy csatorna a "jutyubról".
10/13 anonim válasza:
A fiam is szereti. Az elején irritált nagyon, aztán belenéztünk a Játékmesék nevű csatornába és átértékeltem...az 1000x rosszabb. Fájdalom hallgatni a palit. Hozzá képest a Nándimesés férfi egy igazi talentum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!