Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket használod vagy...

Melyiket használod vagy használnád?

Figyelt kérdés
Az eldobható vagy a mosható pelust választanád?
2023. jan. 12. 22:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Első 3 hónapban eldobhatót, azóta moshatót (de van itthon tartalékban eldobható).

Nem akkora macera mint sokan gondolják, és az áram és vízszámlánk sem lett sok, sőt észre se venni rajta azt a plusz néhány mosást. Nekünk nagyon bevált, a második babát várjuk, már nézem hogy milyen mintákat rendeljek neki :D

2023. jan. 13. 06:56
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Első gyerekkel csak elméletben ismerkedtem a moshatóval, de végül eldobhatót használtunk végig. Majdnem 4(!) évig! Sokkolt a mennyiség (nem az ár). Főleg a végén, amikor hónapokig üresen került le az esti (de ha nem adtam rá, folyton bepisilt).

Második gyerekkel egy fb-os anyacsoportban volt alkalmam emberközeli módon megismerkedni a moshatóval. Szkeptikus voltam továbbra is, de úgy voltam vele, hogy ha egy fikarcnyi esélyt ad, hogy korábban szobatiszta legyen (ugye az egyik marketing szöveg ez, hogy ha jobban érzi, hogy mi folyik a pelusban, hamarabb leteszi), akkor már megérte.

Vegyes volt az elején. Tetszett is meg nem is. A széklet horror volt, amíg nem lett jó rutin rá. Utána belejöttünk. Annyira, hogy nagyon utáltam, hogy a bölcsi miatt eldobhatót kellett venni. A vicc, hogy majdnem a város összes bölcsijében vállalják a moshatót (nem mosni), csak a miénkben nem. Végül 1 hónappal bölcsi kezdés után le is rakta a pelust.

2023. jan. 13. 07:41
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Eldobható.

Én tuti nem fogok sz.ros pelenkák sikálásával bajlódni 🤷‍♀️

2023. jan. 13. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Mosható, nem akkora macera, mint amilyennek tűnik, és mint anyáink mondják. Ma már nem olyanok a mosható pelusok mint régen.
2023. jan. 13. 08:33
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Eldobható.
2023. jan. 13. 08:36
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Mosható, éjszakára eldobható.
2023. jan. 13. 08:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát úgy döntöttem hogy eldobhatót fogok használni.nem kinlódok a sz@ros pelenka mosásával.
2023. jan. 13. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem értem az ilyen hozzászólásokat mint a 14es. Mi ez a támadó hozzáállás? Egyszer én is tettem fel itt kérdést a mosható pelenkával kapcsolatban és ugyanilyen stílusban letámadtak hogy az mekkora baromság. Miért kell ennyire hevesen reagálni egy ilyen egyszerű kérdésre? Teljesen őszintén érdekel, mert nem értem. Engem pl pont nem érdekel hogy ki milyen pelenkát ad a gyerekére.
2023. jan. 13. 14:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát én sem értem ezt a támadó hozzá állást bár annyira nekem sem tetszik a mosható pelenka kicsit macerásnak tűnik de ettől még elfogadom hogy más meg azt szereti használni és olyan pelenkát ad a gyerekére amilyet jónak lát.
2023. jan. 13. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
14, ha már "szleng": azok akik "mosiznak", nem eldobhatónak hívják az egyszerhasználatos pelenkát, hanem eldobósnak. Miért? Mert nem opció, hogy eldobod vagy sem. Akkor miért feltételesben használjuk? Logikus.
2023. jan. 13. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!