Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora kabátot vegyek télire?...

Mekkora kabátot vegyek télire? (többi lent)

Figyelt kérdés
7 hós múlt a lányom. Most 64 cm és kb. 7 és fél kg körül van. Mekkora kabát lesz rá jó télen? Őszi kabátja van. Vastag kellene! Elég lesz neki a 74-es tél végéig? Azt sem akarom, hogy elvesszen benne. Mennyit nőhet addig?
2010. okt. 2. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akár az egy számmal nagyobb is elég lehet, de jobb lenne azt is felpróbálni. Ha kicsit nagy, az szerintem jó, alá tudod öltöztetni. Ha nagyon nagy, az már lötyög.
2010. okt. 2. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz a 74-es,de mindenképpen kalkuláld bele hogy alá lehessen öltöztetni.A méret nagyban függ a márkától is,mert eltérő lehet a méretezés.Mindenképpen próbáld fel a kislányodra.Inkább egy kicsit nagyobb legyen.
2010. okt. 2. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem elèg a 74- es, mert 1 évesen hordta lányom a 80- ast, aki nagy baba volt!

Bár én jobban szerettem az overált, aminek egybe volt a lábrésze varrva a cipő résdzel, nem csúszott fel a szára ha ült a babakocsiban, nem volt ki a lábszára. Ha meg ölben volt nem csúszott fel a kabát, nem volt ki a dereka. Nem hasznàltuk ki a kabátot.

Ha kocsival mentünk, az őszi kabátot adtam rá, mert a téliben melege volt.

2010. okt. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!