Mekkora kabátot vegyek télire? (többi lent)
Figyelt kérdés
7 hós múlt a lányom. Most 64 cm és kb. 7 és fél kg körül van. Mekkora kabát lesz rá jó télen? Őszi kabátja van. Vastag kellene! Elég lesz neki a 74-es tél végéig? Azt sem akarom, hogy elvesszen benne. Mennyit nőhet addig?2010. okt. 2. 20:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem akár az egy számmal nagyobb is elég lehet, de jobb lenne azt is felpróbálni. Ha kicsit nagy, az szerintem jó, alá tudod öltöztetni. Ha nagyon nagy, az már lötyög.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jó lesz a 74-es,de mindenképpen kalkuláld bele hogy alá lehessen öltöztetni.A méret nagyban függ a márkától is,mert eltérő lehet a méretezés.Mindenképpen próbáld fel a kislányodra.Inkább egy kicsit nagyobb legyen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem elèg a 74- es, mert 1 évesen hordta lányom a 80- ast, aki nagy baba volt!
Bár én jobban szerettem az overált, aminek egybe volt a lábrésze varrva a cipő résdzel, nem csúszott fel a szára ha ült a babakocsiban, nem volt ki a lábszára. Ha meg ölben volt nem csúszott fel a kabát, nem volt ki a dereka. Nem hasznàltuk ki a kabátot.
Ha kocsival mentünk, az őszi kabátot adtam rá, mert a téliben melege volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!