Eleget eszik a babám? 8 hós a babám.
Figyelt kérdés
Reggeli 8-9 óra között:1 üveg bébiétel(5-6 hósat eszik,mert kettő fogunk van még).11 körül desszert,ami gyümölcs,vagy joghurt.13 körül ebéd:1 bébiétel. 17 óra környékén desszert. 19 óra vacsora:1 bébiétel.Egy nap kb.6-8 dl teát iszik.Van olyan,hogy nem is eszik meg egy evésre 1 üveggel,de jókedvű,vidám,mosolygós baba.Lehet csak nekem tűnik kevésnek,vagy nem tudom,hogy ennyi elegendő neki?2008. dec. 26. 20:29
1/5 anonim 

válasza:

Én leírom neked hogy a színtén 8 hónapos kislányom hogy eszik. Reggel 8-kor tápszer 150-200 ml között, 11-kor 150 ml tejpép és néha még pár kanál gyümipép, 14-kor egy üveg bébiétel, 17-kor egy babajoghurt és egy kis gyümi, és 20-kor 200 ml Sinlac. Nem írtad hogy tápszeres vagy anyatejes baba. Mi tápisok vagyunk és azért a reggel és esti tápit azt tartani kell a vitaminok miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi anyatejesek voltunk,de 2 hete nem szopik egyáltalán,a tápszert soha nem itta meg.
2008. dec. 26. 20:48
3/5 anonim 

válasza:

Szia! Mi is 8 hónaposak vagyunk és naálunk ez a napirend: reggeli 8-9 között anyatej+ 180ml tápszer, tízórai 10-11 között gyümölcs (1/2 alma, 1 banán),13-14 óra között főzelék 1 üveg, vagy kb. 200 gr, 17-18 óra uzsonna: cici + joghurt. vacsora: 20 óra 220 ml tápszer. Végigalussza az éjszakát, és az én babám is mosolygós, vidám baba.
4/5 anonim 

válasza:

Szia! Mi ennél sokkal kevesebbet eszünk. Reggel 8-9 közt 100-140 ml rizspép gyümölccsel + szoptatás (reggeli), 13 óra körül 140-180 ml főzelék hússal + szoptatás (ebéd), 17 óra körül főzelék + szoptatás (uzsonna), 21 óra körül 200 ml tápszer + szoptatás (vacsora). Tehát 4 étkezés van, tízórai nincs, mert nem igényli. Emellett éjjel kb. 2-3 x szopik még, inni viszont mostanában egyáltalán nem hajlandó, pedig korábban szerette a gyümölcslevet.
8 hós kisfiú anyukája
5/5 anonim 

válasza:

Bocs, utolsó vagyok, a 17 órás étkezés kb. 180 ml. Én ml-ben írtam, mert az Aventes mérőpohárból adom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!