Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babátok mennyit...

9 hónapos babátok mennyit alszik napközben?

Figyelt kérdés
Lassan aktuális lesz az egy alvás valószínűleg mert a délelőtti alvása kezd kitolódni eddig 10-11ig aludt kb volt hogy csak fél órát tobbet nem igazán. Majd 3kor aludt még max egy órát 8kor aludt el este. Na most 10orakor esélyem sincs lerakni én nem is erőltetem. Délig még nem igazán tudom elhuzni próbáltam de olyankor már kb nem tudom megetetni annyira hisztis. Igy viszont délután van hogy 6fele akar beájulni. Szerintetek hogy tudok segíteni neki? Vagy hagyjam és majd kialakul? Esetleg ebedeltessem meg hamarabb? Alapbol 7 8 kozott szökött kelni reggel. Köszi ha van valami tippetek :)

2023. jan. 9. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Alszik delelott kb 40 percet,delitan 2 felé ujabb 40 perc,este 5-kor elalszik fel orara,aztan mar csak olyan 9 korul alszik el.

Van ugyis,hogy ha kesobb kel reggel,hogy elalszik delben,alszik 1 orat aztan olyan fel negy korul,alszik 40-45 percet es mar csak este alszik el.

2023. jan. 9. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Mind a 2 gyerekem 1 évesen tért at az 1 alvásra.

9 hónaposan 2x kb 30 percet aludtak.

Reggel 7kor keltek, este 9-10kor aludtak.

A kicsi most 13hónapos. 1x alszik 30 percet. Így is fenn van reggel 7kor, este 10 mire elalszik.

2023. jan. 9. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Este alszik 20-7-ig kb (persze felkel szopizni), aztán 10-12 végül 16-18 ez csak kb, de átlagosan 11 órát alszik este, 4et napközben.
2023. jan. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!