Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit iszik és mennyit napközben...

Mit iszik és mennyit napközben a 9 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Az anyatejen kivül
2010. nov. 3. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Tízórai, ebéd és uzsonna után almalevet-vízzel felesbe keverve. Kb.3 dl-t iszik meg egy nap alatt. A vizet utálja...ilyen 5 literes tartósító mentes almalevet veszünk(1400Ft). Reggeli vacsora anyatej.8 és fél hónapos
2010. nov. 3. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
már csak reggel és este szopizik, én is higítot alma levet adok minden kanalas kaja után és napközben többször is megkínálom (1 rész alma, 2 rész víz, én facsarom). A vizet egy hete nem hjlandó meginni. Alig tudok 2 dl folyadékot belepréselni egy nap, pedig több kéne szerintem... Van esetleg bevált tippetek?
2010. nov. 4. 07:11
 3/3 A kérdező kommentje:
A fiam mostanában szokott rá, hogy napközben 2dl vizet megiszik, evések után és napközben is szívesen fogyasztja. Ma megyek a gyerekorvoshoz, kíváncsi vagyok mit mond, hogy még mi adható neki és mennyit kellene innia.
2010. nov. 4. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!