Mennyit, mikor alszik napközben kb 9 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Kislányom 2x: délben másfél órát, aztán 4-5 óra körül megint másfelet. Vajon elég lenne már ebben a korban egyszer aludnia, egy hosszabbat délután? Nagyon aktív baba egyébként.2010. júl. 30. 21:54
1/6 anonim válasza:
Az én babáim pontosan így alszanak,mi is 9 hósak vagyunk.Ha 4-5 kor nem aludnának,nem bírnák fürdésig (fél 8),ordítanának a fáradtságtól,vagy az utolsó pillanatban fürdés előtt elaludnának,utána pedig 11 -ig kukorékolnának:)Hagyd a kislányodat,hagy aludjon,ne vacillálj rajta kell-e vagy sem,úgyis ő diktálja a tempót.
2/6 anonim válasza:
Jelzi ő, ha elég lesz egy alvás egy nap. A lányom ennyi idősen hagyta el a két alvást, azóta egyszer alszik, akkor viszont 2-3 órát általában. De barátnőm kislány még nemrég is kétszer aludt egy nap, 22 hós lesz már pedig, és rokon kisfiúk is, 14 és 16 hósak, kétszer alszanak még nap közben. Minden gyerek más!
3/6 anonim válasza:
Az enyém 10 hós, de 2-3x alszik egy nap, összesen kb 3 órát. És éjjel is alszik 11-12 órát. Szerintem kell még ennyi nekik.
4/6 anonim válasza:
10,5 hónapos a fiam, kilenc hónaposan állt át a napi egy alvásra,ez délben van 2-3 óra.Éjszaka 12 órát alszik.Te ne variálj, majd ő beállítja úgy magának, ahogy jó.
5/6 anonim válasza:
Az en kislanyom 10 honapos,napi 2x felorat alszik es ejfelig fenn vann,de ha szerencses vagyok mar 11 kor elalszik.Reggel8-fel 9 körül kell.Szerintem ez nem normalis de mit tudok tenni?
6/6 anonim válasza:
9 hónapos kislányomnak hasonlóan kevés az alvásigénye, mint az előző válaszoló babájának. Mindenkitől azt hallgatom, hogy ez milyen kevés, de mit tudok tenni? Ennek ellenére kiegyensúlyozott, nem nyűgös. Szerintem ezt nem lehet erőltetni, ha változtatni akar az alvási szokásain, úgyis jelzi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!