Normális, ha szinte alig sír az újszülött? Most 1 hetes. Ha már vmi nagyon nem oké, rázendít, de kis cirógatás, nyugtatgatás után abbahagyja
Figyelt kérdés
3-4 napos kora óta kb 40-60 gramm anyatejet eszik étkezésenként. Mondták, h 3 óránként ébresszük, h egyen, de általában egyedül is felébred ilyenkor. Popsitörlésnél néha nyafog, de normális, ha nem sír? Mennyit szoktak sírni?2023. jan. 7. 19:50
11/13 anonim válasza:
Az én lányom se sírt, csak amikor jöttek a fogai.. Na de akkor bepotolta visszamenoleg is...
12/13 anonim válasza:
A fiam feleves koraig csak akkor sirt ha ehes volt vagy kakais.
Igazabol nem sirt hanem ilyen nyekerges fele volt. Pelis csekkol ha tiszta akkor ehes 😁
13/13 anonim válasza:
Nekem hat hetig aludt evett. Fent se volt. Hivogattam az orvost, h eh nem normalis. Utana se sirt az elso egy evben nagyon. Nah elindult ,1,5 eves koratol,uvolt ,hiszti, dacos, ut rug fejel a hasamba, harap, de leginkabb sikit. Amit el tudsz kepzeleni. Ugyhogy elvezd ki, lesz ez meg igy sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!