Újszülött kisfiúnál mire kell figyelni?
Semmit nem kell kenni krémmel, csak ha piros. Az első gyereknél (fiú) mindig kentem Sudocremmel, rengeteget szenvedtünk, főleg fogzáskor hólyagos, sebes fenékkel. A 2-3. gyereknél (fiú-lány) már nem kentem folyamatosan, ötödannyit nem volt piros a fenekük, mint a nagynak. Ha mégis, Neogranormon, vagy Sudocrem gyorsan rendbe tette.
A popsitörlőkben lévő ápoló összetevők (pl. kamillás, aloe verás) elegendők alapesetben. Sokkal rosszabb, ha folyamatosan kened.
A fitymával akkor kell foglalkozni, ha szobatiszta lesz.
Elsőként arra, hogy a kisfiunk és a kisfiúnk 2 különböző jelentésű szó.
Második: vedd meg dr. Novák Hunor Fitymakisokosát. (videó)
Haemadik: sürgősen iratkozz be valamilyen csecsemőgondozási tanfolyamra.
A herezacskót eleinte nem szabad bekenni, mert van egy természetes védőréteg rajta. Nem kell minden pelenkázáskor bekenni, valóban szebb lesz a popsi, és nem szokik hozzá, hanem, amikor szükség van rá, akkor hat.
A figymát nem húzogattam egyik Fiamnál sem, csak egy éves kora körül (akkor az volt az ajánlás), de akkor sem erősen, nagyon, csak amennyire engedte a bőr. A három Fiamból egynek így is letapadt. A 4. Fiunk még csak 14 hónapos, Nála még nem tudom, hogy hatásos lesz-e így, de Neki még nem javasolta a doktornő, csak két éves korától, de azt nem várom ki, már most próbálgatom.
#6. Hogy le ne pisiljen! 🙈😅
Amikor kinyitod a pelust, mindig érdemes visszacsukni egy pár másodpercre, hogy ha a levegőtől ingert kap, oda menjen a pisi.
Kaki esetén a fiúcskáknak hátulról előre törölhetjük a fenekét, viszont a golycik alatt illetve a fütyi és a golyó találkozásánál alaposan át kell törölni, oda szeret bekenődni a széklet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!