Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám úgy hordozni a...

Hogy tudnám úgy hordozni a 3,5 hónapos babámat, hogy ne fájjon szinte mindenem estére (hátam, derekam, vállam, felkarom, csuklóm)?

Figyelt kérdés
Nagyon szereti, ha ölben van és sétálunk vele vagy csak az ablakon nézünk ki. Mi pedig örülünk, ha boldog a pici, ezért apukával hordozzuk is sokat. Főleg én, mivel én vagyok mindig vele. Nekem is jól esik, ahogy hozzám bújik, nézeget, örül. Csak fájdalmas már, hiszen 6 kg. A héten vettem hordozót, hátha jobb lesz, de sokat nem segített sajnos.

2023. jan. 5. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hordozóban tedd magadra
2023. jan. 5. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:

1

Gyógytornász a hátadra

2

Erősítsd a háti izmaidat core izmokat

3

Hordozási tanácsadó segîtsen.

Egy rosszul feltett eszköz komoly gondokat tud okozni.

De akàr egy rosszul megválasztott is

2023. jan. 6. 08:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen hordozót vettél?
2023. jan. 6. 09:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Eddig kézben hordoztam. A fájdalom miatt csatos hordozót vettem. 3 hónapos kortól javasolták ezt a csatos hordozót. Védőnőt is megkérdeztem, hogy a picinek is jó-e ez a csatos hordozó, mert az ő egészséges fejlődése, háta, tartása a legfontosabb. Azt mondta rá a védőnő, hogy jó az a hordozó.

Korábban is gyakran fájt a hátam, terhesség alatt is. Szüléskor csodálkoztak a kórházban, hogy a hasam nem fájt annyira hatalmas nagyon, hanem a derekam akart végig szétrobbanni, főleg minden fájáskor.

Védőnő is azt javasolta ma, hogy inkább habtapi vagy valamilyen vastagabb szőnyegen is legyek a picivel többet, hasaljon, nêzegessen, azzal a fejlődésének is jobbat teszek.

Köszi, :)

2023. jan. 6. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan mindenhol ilyen hozzá nem értők vannak? Csodálkoznak, hogy fáj a kismama dereka ha extrém nagy a hasa. És ezek ott szakemberek...

A védőnő, ha nincs hordozási tanácsadó képesítése, ugyanolyan laikus a témában. 3 hónapos gyereknek a close caboon kívül normál csatos még nemigen ajánlott. Ezen kívül ha kézben, vállon, alkaron tigristartásban vagy kendőben van ugyanaz mintha a földön hasaltatnád,..sőt jobb, meg testközelben van és nem annyira direkt. A nyakizmai ugyanúgy erősödnek tőle.

A fent említett close caboo (market placen 15-20 között találsz) tökéletes ilyen pici babához, de 6-7 kilósan még a rugalmas kendő (5000-10ezer között) is tökéletes, de egy szövött méginkább, csak azt nehezebb kötni.

2023. jan. 6. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen csatos hordozó? Mekkora a babád? Hány centi, hány kiló? Tudsz képet feltölteni, mikor rajtad a baba? Ha nem jól van beállítva a hordozó, az sem kényelmes.
2023. jan. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!