Hogy tudnám úgy hordozni a 3,5 hónapos babámat, hogy ne fájjon szinte mindenem estére (hátam, derekam, vállam, felkarom, csuklóm)?
1
Gyógytornász a hátadra
2
Erősítsd a háti izmaidat core izmokat
3
Hordozási tanácsadó segîtsen.
Egy rosszul feltett eszköz komoly gondokat tud okozni.
De akàr egy rosszul megválasztott is
Eddig kézben hordoztam. A fájdalom miatt csatos hordozót vettem. 3 hónapos kortól javasolták ezt a csatos hordozót. Védőnőt is megkérdeztem, hogy a picinek is jó-e ez a csatos hordozó, mert az ő egészséges fejlődése, háta, tartása a legfontosabb. Azt mondta rá a védőnő, hogy jó az a hordozó.
Korábban is gyakran fájt a hátam, terhesség alatt is. Szüléskor csodálkoztak a kórházban, hogy a hasam nem fájt annyira hatalmas nagyon, hanem a derekam akart végig szétrobbanni, főleg minden fájáskor.
Védőnő is azt javasolta ma, hogy inkább habtapi vagy valamilyen vastagabb szőnyegen is legyek a picivel többet, hasaljon, nêzegessen, azzal a fejlődésének is jobbat teszek.
Köszi, :)
Komolyan mindenhol ilyen hozzá nem értők vannak? Csodálkoznak, hogy fáj a kismama dereka ha extrém nagy a hasa. És ezek ott szakemberek...
A védőnő, ha nincs hordozási tanácsadó képesítése, ugyanolyan laikus a témában. 3 hónapos gyereknek a close caboon kívül normál csatos még nemigen ajánlott. Ezen kívül ha kézben, vállon, alkaron tigristartásban vagy kendőben van ugyanaz mintha a földön hasaltatnád,..sőt jobb, meg testközelben van és nem annyira direkt. A nyakizmai ugyanúgy erősödnek tőle.
A fent említett close caboo (market placen 15-20 között találsz) tökéletes ilyen pici babához, de 6-7 kilósan még a rugalmas kendő (5000-10ezer között) is tökéletes, de egy szövött méginkább, csak azt nehezebb kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!