Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet tápszer/anyatej...

Mikortól lehet tápszer/anyatej helyett vizet adni éjszakai ébredésnél?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

8 honapos a fiam.anyatejes.egesz ejjel ugy akar aludni,hogy a szajaban van a mellem,es csak itt ott sziv bele...most ejjel telt be a pohar...beteg is vagyok,faradt is voltam,o meg csak harapta a mellem,harapta,nem szivta,csak tartotta...elvettem tole,hoztam be vizet cumisuvegbe,es akarhanyszor kereste a cicit,azt adtam a szajaba...meglepo modon szivott belole parat es aludt tovabb.

Ja,mielott meg valaki belem allna,hogy biztos ehes volt egesz ejjel,nem,nem volt ehes..

2023. jan. 5. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

10-es, es hogyan szoktassam ra a gyereket a boseges vacsorara, ha egyszer alig eszik? Es hagyjam orditani ejszaka, ha ehes?

Kulfoldon megtomik a gyerekeket 1 eves koruk utan, hogy nehogy megszoljak oket, ha esetleg meg kerik a tapszert egy darabig? Vagy hogy van ez?

Oke, hogy kulfoldon kolbaszbol van a kerites, en elhiszem, csak akkor en is szeretnem tudni, hogy mi a titok. Bar a fiam meg nincs 1 eves, 10 honapos, de nem ugy nez ki, mint aki hamar elhagyja az ejszakai evest.

2023. jan. 5. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

12-es: a kulcsszó a bejegyzés végén van: gyerekfüggő.

Hogyan szoktatják rá a gyerekeket: tápszereseknél fokozatosan vizesebb tápszer éjjel, majd csak víz. Szopizásnál előbb víz kínálás és utána szoptatás, lassan csökkenő (1-2 perc) időtartammal.

Vacsorára többféle étel kínálása, ha meg nem eszik sokat a gyerek, akkor nem eszik, erre is vannak alternatívák, de nem írok erről kisesszét, mert akit érdekel, utána tud nézni, aki meg csak jó magyar belekötős kommenteket ír, annak hiába írogatok.

Se nekem, se senki másnak nem fáj, ha te eteted éjjel, és így nektek jó.

Nincs kolbászból a kerítés, de az tény hogy az összes országban, ahol olvasgattam (német, angol, amerikai, dán, olasz, francia, svéd) itthon megy legjobban a feláldozom magam a gyereknek a végtelenségig és emiatt szent édesanya vagyok attitűd, míg máshol promotálják, hogy - figyelj, kiemelem - MEGPRÓBÁLHATSZ alternatívákat ami a család egységének is jó, meg hosszabb távon jó szokáshoz vezet.

2023. jan. 6. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!