Mikortól lehet tápszer/anyatej helyett vizet adni éjszakai ébredésnél?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 08:05
1/13 anonim válasza:
Egy éves korig szerintem rossz ötlet.
Bár az enyém kettő, és tejet kap, mert el sem fogadná a vizet ilyenkor, ahogy a testvére sem fogadta el. A víz csak víz. Jól nem lakik tőle.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jan. 5. 08:15
3/13 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen pont emiatt kérdeztem, hogy mikortól kelti őket inkább a szomjúság, mint az éhség.
2023. jan. 5. 08:16
5/13 anonim válasza:
Az én kétévesem simán megelégszik a vízzel, már ha felébred, de kb 1,5 éves koráig szoptattam éjszaka, és mielőtt elvettem tőle estére, már csak cumizott és nyammogott a cicin egy ideje, szóval ő már addigra nem volt éhes igazán. Szerintem ez nagyon változó és gyerekfüggő, nincs egy egyetemes szabály erre. Ha úgy érzed, itt az ideje, próbáld ki, aztán max nem jön be.
6/13 A kérdező kommentje:
4-es sajnálom véletlenül pontoztalak le 😥
Kérdésedre a válasz nem írtam, hogy gond lenne. Szimplán kíváncsi vagyok.
2023. jan. 5. 08:46
7/13 anonim válasza:
Mikor az első lányom 8 hónaposan minden éjjel pontosan ugyanabban az időben ébredt, megszoptattam persze. Aztán 3 éjjelt egy nyikk nélkül átaludt. Gondoltam, ja, hogy ezt így is lehet? Negyedik éjjel ébredt a szokott időpontban, adtam neki egy kis vizet. Másnaptól soha többé nem ébredt. :)
8/13 anonim válasza:
ha elfogadja.
Az enyém még az üveget is hozzám vágta
9/13 anonim válasza:
Én próbálgattam. Adtam vizet. Ha nyugtalan maradt, nem aludt vissza, vagy pár perc múlva újra kelt, akkor éhes, kell a kaja. Ha csak iszik és alszik tovább órákig, akkor el tudom hagyni a kaját.
10/13 anonim válasza:
Kb 9 hónaposan hagytuk abba, mert reggel alig evett az éjszakai nasizás után (tápszeres). Külföldön egy éves korra már általában leszoktatják a gyerekeket, rászoktatják hogy bőséges vacsi, meg max fekvéskor és/vagy keléskor tápszer/tej/tejital. Nekünk is ez vált be.
Él, gyarapszik.
Ugyanakkor, mint minden, ez is gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!