Árt a babának a vízforralóban lèvő vízkő?
Figyelt kérdés
Rendes flakonos vizet veszek bele de még így is vízköves ami nagyon bosszantó és nem tusom hogy lehet e valami baja tőle2022. szept. 22. 19:56
1/18 anonim válasza:
Nem. Max. benne fürödve kicsit száríthat, de ha megissza akkor meg főleg semmi baj nem lesz
2/18 anonim válasza:
A vízkő kicsapódik a vízböl. Hogy kerülne a babához?
3/18 anonim válasza:
Tehát azt akarod mondani, vízköves vízforralóban készíted neki a tápszert?
Háát nem tudom, nekem nem lenne gusztusom egy ilyen vízforralóból inni, nemhogy a gyereknek abból adni.
4/18 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja, de ha nagyon zavar akkor vízszűrő kancsóban átszűrt vizet tegyél a forralóba és akkor nem lesz vízköves.
5/18 A kérdező kommentje:
3-as reggel jött amazonról ...
2022. szept. 22. 20:13
6/18 anonim válasza:
A vízköves forralókban mindig úsznak darabkák is.
Persze nem mindenki veszi észre.
Én nem adnám a gyereknek.
Én babavízzel keverem a tápszert, azt nem kell forralni.
7/18 anonim válasza:
#6 felbontás után a babavizet is forralni kell. Csak első alkalommal nem szükséges.
8/18 anonim válasza:
Nem árt.
Én akárhogy tisztítottam őket, mindegy hamar vízköves lett :(
Egyik babának sem lett baja tőle.
9/18 anonim válasza:
Forrald ki úgy hogy 1dl ecetet felhígítasz a maximum jelzésig vízzel. Jó büdös lesz, de leszedi a vízkövet. Utána még egyszer forrald ki tiszta vízzel is. Amúgy a mikróban is forralhatsz vizet ha így problémás.
10/18 anonim válasza:
Esetleg ecettel két-három naponta próbáld leáztatni róla a vízkövet, ha van energiád. Nem gondolnám amúgy, hogy lenne baja, ha véletlenül kerülne is bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!