Babátok mikor fogadta el a vizet?
Sziasztok
Kislányom 8 hónapos lesz. 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, gyönyörűen eszik mindent. A gond az hogy a vizet nem akarja elfogadni. Se hidegen,se melegen
A teát is próbáltam, az sem. Gyümölcsleveket sem, sem hígitva, sem töményen, sehogy. Van Munchkin itatópohár, Mam itatópohár, Aventes, Canpolos is, sima műanyag pohár, üvegpohár
Szinte mindent kipróbáltam már, és nem nem és nem
Napi 3×kap még tápszert, 600 ml ebből megvan, de jó lenne ha elfogadná a vizet is,mert félek, hogy jön a nyár, nehogy kiszáradjon
Mivel lassan már a darabos kaját is elkezdjük...vagyis sótlan pufit már kapott, amit szépen eszik. Meg a kifli belsejéből is kapott. Ezért szeretném ha legalább inna
Nem eröltetem
Mindig elötte van. 2.baba, az első saját magát kiszolgálta már ennyi idősen. Tudom minden baba más, tapasztalom, de azért engem idegesít ez
Mivel tudnám megszerettetni vele a vizet? Mit vegyek még? Vagy várjak, és idővel egyik napról a másikra fog inni?
Van szivószálas kulacs is, de ezt még korainak tartom
Kérlek adjatok tanácsot, ötletet, tippet, hogy nálatok mi vált be
Köszönöm szépen ha válaszolsz
Anyatejes gyerekem kb 14-15 hónaposan ivott vizet…
Kínáltam
1-1 kortyot ivott
Nyáron esetleg 3-4-et is..
Kiskanállal próbáld, nekem kizárólag abból iszik vizet.
Puha, szilikonos, a fémet utálja.
Nekünk mázlink volt, mert ahogy 6 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, már itta is a vizet pohárból. Egyik ismerősöm viszont panaszkodott, hogy náluk csak szívószállal, vagy csőrös itatóval hajlandó elfogadni. Most már ovis mindkét fiú és az ő kisfia is pohárból iszik.
Az is lehet, hogy most még elég neki az a folyadék, ami a tápszerből jön és nyáron a nagyobb folyadékigény majd meghozza a vízivást.
Megint megjöttek, akik a beszűkült tudatállapotukban képtelenek elfogadni mások tapasztalatait, és ami számukra ismeretlen, az már egyenesen rossz is!
A lepontozó ketyósokra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!