Mikor fogadta el a babátok a csőrös poharat? Már elsőre szívesen ivott belőle? Vagy először csak naponta párszor itattátok belőle?
Az én 9 hónapos lányom hallani sem akar róla, pedig 2-3 hetente rápróbálok, hátha. Rájön, hogy hogy kell inni belőle, e nem kér belőle. Pedig én is vettem 2 félét is (Mam és Tommee Tippie), van egy olyan érzésem, hogy ez már nekünk kimarad.
Egyébként pohárból édesen iszik, de azt csak ritkán szoktuk, mondjuk frissen facsart narancslevet ivott a múltkor így :)
Mennyi idős a babád?
Első gyerekem 7-8 hónapostól használt csőrös poharat, tudta is használni. Nálunk önkiszolgáló jelleggel ment a dolog, mindig ott volt a közelében az itató, ha szomjas volt, ivott.
A másik gyerekem nem ivott ebből, ő szívószállal szeretett inni 7 hós korától (előtte nem ivott semmit, csak cicizett).
Még próbálkozz szerintem ezzel pár hétig, ha 2-3 hét múlva sem iszik belőle, akkor találj ki valami mást. De tedd mellé, hogy mindig lássa, ne akkor igyon, amikor te akarod, hanem amikor ő szomjas (persze néha emlékeztetni kell őket, hogy igyanak, mert a nagy játékban sokszor elfelejtik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!