Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem lenne tejed, hagynád,...

Ha nem lenne tejed, hagynád, hogy anyósod megpróbálja megszoptatni a babádat?

Figyelt kérdés
Állítólag beindulhat a tej annál is, aki sokat van a babával. Megengednéd neki, hogy legalább egy kis anyatejhez jusson a babád?
2010. okt. 2. 13:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, SOHA!!! Ne haragudjatok, de számomra már a gondolat is gusztustalan.
2010. okt. 2. 15:06
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Fúj, én senkinek sem hagynám, még a saját anyukámnak sem.

Az ÉN gyerekem az ÉN mellemet használja, ne másét.

De ha nem lett volna tejem, akkor is tápszert kapott volna, és nem más anyának a lefejt tejét.

2010. okt. 2. 15:06
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem engedném senkinek hogy szoptassa a babámat, sőt én még már lefejt tejét sem adnám neki oda.

A szoptatás meg egy olyan dolog ami anyára és gyermekére tartozik. Egy csodálatos dolog és nagyon egészséges dolog nem csak a gyerek részéről hanem az anya részéről is. De én csak azért hogy szopizzon nem engedném, bele halnék az tuti.

2010. okt. 2. 15:09
 24/31 anonim ***** válasza:
Na még csak az hiányozna...legyen akkor inkább tápszeres baba.Nagyon jó tápszereket lehet kapni.
2010. okt. 2. 15:14
 25/31 anonim ***** válasza:
jujj...isten őrizz!!!NEM!
2010. okt. 2. 15:19
 26/31 anonim ***** válasza:
47%

Vicces....

Én mát azt sem értem, amikor a tejszívós cégek reklámozzák, hogy az egy éve elapadt tejet is újraindítják.. Minek is???

A gyerek már akkor nyilván elmúlt egy éves, ha addig tápos volt, nem fog neki kelleni az anyatej,... na meg ihat tejet is már akkor...

Szóval elég nagy boromság..

2010. okt. 2. 15:51
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elapadt a tejem, és gondoltam rá, hogy a szomszédasszonytól elfogadnék-e tejet, mert neki sok volt. De arra jöttem rá, hogy inkább nem. Sosem tudni mit evett-ivott, hogy él, én a sajátomban bízom meg. Inkább tápoztam.
2010. okt. 2. 15:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Jézusom...

És akkor össze is kéne költözni, hogy mindig "kéznél legyen", ha szoptatni kell?:D

Te jó ég:)

2010. okt. 2. 20:01
 29/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de ez undorító.Senkinek nem engedném,inkább adnék neki tápszert.
2010. okt. 2. 21:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Ha pl anyósnak be lehet indítani ilyen módon a tejét, akkor egy olyan anyukának, akinek nincsen vagy időközben elfogyott miért nem lehet? nyilván való, h először az édesanyának kéne megpróbálni és nem a nagyinak. (bocs ha már ezt vki megkérdezte, nem olvastam végig)

És h válaszoljak is. Nekem a szívem szakadna meg, ha akárki más szoptatná a gyermekem én meg ott állnék tehetetlenül. TEhát: NEM!

2010. okt. 2. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!