Ha nem lenne tejed, hagynád, hogy anyósod megpróbálja megszoptatni a babádat?
Önmagában véve nem butaság, van egy ismerősöm és egy barátnőm, akik sikeresen szoptatták/ják örökbefogadott gyermekeiket. Az egyik részlegesen, a másik teljesen.
Azt viszont nem hinném, hogy klimaxon túl is működne a dolog, bár lehet, hogy anyósod ilyen fiatal. :o)
Én az enyémnek biztosan nem adnám, bár nekünk nem volt ilyen problémánk, két gyereket szoptattam/tok, úgy hogy még tejadó is voltam.
Más velem egykorú nőnek én is "kölcsönadnám" szükség esetén a babám.
Nekem csak olyan volt, hogy amikor tejcsatorna eltömődésem volt, akkor már egyeztettünk a barátnőmmel, hogy az erősen szopizó kisfiát "kikölcsönzöm", hogy leszívja a csomót, mert az én babám irtó gyengén szopizott még akkoriban, de végül az utolsó pillanatban megoldódott, így nem lett rá szükség.
Szerintem alapvetően nem idegen a gondolat, hiszen régen szoptatós dajkák voltak az előkelő családokban, akiknek nem mindig volt éppen saját gyermekük.
Az anyós nekem kicsit necces, de ha jó kapcsolatban vagy vele, és tényleg beindul a teje, hát miért ne.
Ezt most komolyan gondoltad????
Mert ez egy hatalmas nagy baromság!!!!!!!!!!!!!!
Nem, mert gyógyszereket szed. Anyukám is.
Viszont az ötlet nem képtelenség, sok örökbefogadó anyukának indul meg a teje.
nem.
nem vagyunk jóban annyira anyóssal, egyrészt emiatt.
másrészt nekem a szoptatás intim dolog, nem tudom elképzelni, hogy én más gyermekét szoptassam vagy hogy más szoptassa az én gyerekemet. de persze ez csak az én hülye felfogásom. egészségügyileg is rendben van ez a csere-szoptatás, de nekem mégse menne.
inkább szereznék anyatejet és adnám neki üvegből, vagy tápszer. addig is tedd mellre minél többet inkább te, hátha beindul, mégis nagyobb rá az esély, mint anyósnál!
Nem! És nem csak neki nem, senkinek nem!
Az okokat pedig már több válaszban is leírták, ismételni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!