Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak ezutan kezdodik a fogzass...

Csak ezutan kezdodik a fogzassal jaro fajdalom vagy mar tulvagyunk a nehezen?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak megneztem az inyet es alul ket kis nyilas lathato, ahogy a kanallal etetem (muanyag) erzem es hallom ahogyan koccan de meg nem latom a fogacsakakat. Eddig semmi gondunk nem volt, nem sirt, nem volt nyugos es a kerdesem az lenne, hogy ilyenkor mar tulvagyunk a nehezen vagy az elkovetkezendo napokban kell szamitanom ra, hogy fajni fog neki.
2010. okt. 2. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Közel sem vagytok túl a nehezén,főleg,hogy azt írod,még kinn sincs a fogacskája.Egyébként minden gyerek más.Lehet a te babád észre sem veszi,hogy fogzik,de az is lehet,hogy napokon keresztül üvölteni fog.Dentinoxot kenhetsz az ínyére minden étkezés előtt,ha fáj neki.Esetleg sír és az úját a szájába veszi,akkor fáj neki.

Egyébként a rágó fogak általában fájdalmasabban jönnek ki mint a többi.

2010. okt. 2. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nagy fájt egy hónapig, aztán utánna amikor már felrepedt az ígye, amit te is látsz, még kb.1-2 nap, amikor szinte visított szegény. Ebböl következtetve, ha neked a picit nem igen viselte meg az ´Eleje´ a dolognak, talán egy kis fájdalommal megússzátok, vagy még annyivel sem. Szerencsések vagytok. Nekem ikreim vannak és 1szerre jöttek a fogak és nagyon kínozta öket.
2010. okt. 2. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

a fog egész végig fáj(hat) amíg teljesen kinő. pl. az én kislányomnak kibújtak a szemfogai, de még jönnek kifelé...hát hadd ne mondjam, milyen napjaink vannak mostanában...

de ez teljesen egyéni, van aki nem veszi észre hogy kijött a fog, valaki meg heteket, hónapokat nyűglődik vele.

21 hónapos a kislányom

2010. okt. 2. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat lanyok.
2010. okt. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!