Ennyire sok az autista kisgyermek a mai világba hogy minden x-edik anyuka ettől fél?
Ti ihlettétek a kerdésemet!
Sorba rakja a játékokat,lábujjhegyen jár,felébred éjszaka( de amugy jön a foga)eddig aludt
Ezek a kérdések voltak nem.is olyan rég
Bocs a gyerek elküldte a választ. :D
Szóval mindenféle tévéműsorok foglalkoznak vele, cikkek stb.
Amúgy én ismerek tágább ismerősi körömből 1 rákos kisgyereket (már jól van), 2 aspergerest, 1 autistát. Ezeken túl a vátosban látásból még 2-t szoktam látni aki szerintem az lehet. Szóval nálunk nem olyan ritka. De ez is olyan lehet mint a neveknél hogy hiába a lista elején van a Bence én egyet sem ismerek, pedig országos szinten a leggyakrabban adott vol évekig.
"Az enyemnek 1,5-2,5 ev kozt sok tunete volt,lidtat irtam, a 10 tunetbol most egy maradt. De mar azt se lattam kb egy honapja. Remélem kinotte"
Az autizmust nem lehet kinőni.
Amit ki lehet, az az idegrendszeri éretlenség, ami autisztikus tünetekkel jár.
A több területen megkésett gyerekek sokszor mutatnak erősen autisztikus tüneteket anélkül, hogy azok volnának.
Fejlesztéssel szépen elhagyják ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!