Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hós babánál zöld székelt,...

Egy hós babánál zöld székelt, mitől?

Figyelt kérdés

Már csak reggel s este tudok szoptatni, s így is utána megeszik a tápszerből simán 70-80 milit.

Kb egy hete váltottunk, tápszert (Milumilről, bebára).

Kb 2-2,5 óránként eszik olyan 100 milit, de van amikor többet.

Mitől lehet zöld, s normális hogy napi 1x kakil s elég nehezn órákon át nyüglődik?

2010. okt. 2. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Sok mindentől lehet a kakija zöldes. Az én babám 4 hónapos koráig szopizott, akkor anyatejes sárga kakija volt. Mióta tápszert eszik, mert elapadt a tejem, azóta neki is zöldes és hát az illatáról ne is beszéljünk. Az is lehet, hogy túleszi magát. Ha viszont nyálkás, savanyú szagú a széklete, akkor lehet, hogy a tápszer a ludas. Esetleg próbálj ki másfajtát, ha nem kell neki speciális tápszer, pl. tejfehérje mentes stb.
2010. okt. 2. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a kelevén jön tölle el? nekünk 4 hos koráig csak kuppal kakilt, 3-4 naponta adtam neki mert nem birtam nézni a szenvedését!hasfájos a babád?
2010. okt. 2. 11:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen hasfájos, szegény, nehezen kakil, de ha kakil akkor teletölti rendesen, s mintha hasmenése lenne
2010. okt. 2. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
OFF: ez mit jelent? " nem lehet hogy a kelevén jön tölle el? "
2010. okt. 2. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
ON: tápszeres babáknál teljesen normális a zöld kaki, van olyan tápszer, amelyiknek még a dobozán is rajta van.
2010. okt. 2. 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, s köszönöm
2010. okt. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!