Van valamilyen gyermek tüzijáték?
Figyelt kérdés
Kisfiam nagyon szereti a tüzijátékokat, petárdákat és most már ő is akarja meggyújtani ezeket. Van valamilyen gyermek tüzijáték-petárda kiszerelés melyek ugyan azok csak gyermekek is használhatják, játszhattnak vele?2022. dec. 30. 18:21
1/25 anonim válasza:
Van keress rá neten de szerintem jonagy hülyeség nem való ez gyerekeknek a petárda amugy is bevan tiltva
2/25 babyboom567 válasza:
Én komolyan nem értem, hogy alap járaton annyi veszély van,miért kell keresni még többet?
3/25 anonim válasza:
Kevesebb legyen a gyerek vagy többa piromániás pszichopata
4/25 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idős, de én nem támogatnám ezt a hobbiját.
Max gyújtsatok az udvaron csillagszórót, ha elég nagy hozzá, hogy a kezébe mered adni, meg persze te gyújtod meg neki, és felügyeled, míg leég.
5/25 babyboom567 válasza:
Meg miért jó ez?mennyi kutya,cica gyerek retteg a durrogásoktól,epilepsziásoknak rohamot okozhat,a vadállatok főleg madarak tömegesen halnak meg.Rémületükben elszökött kutyák sokkos állapotban rohanhatnak kocsik elé, akár halálos balesetet is okozva.És ez mind azért mert valakinek "jó móka"
6/25 anonim válasza:
Gyufából sincsen ilyen hogy gyerek gyufa, legfeljebb ilyen műgyufa, amivel nem lehet gyújtogatni.
7/25 anonim válasza:
Gyermektűzijáték...? Hogyne. A babapillangókés és a diznifigurás hipó között lesz a polcon.
8/25 anonim válasza:
Eleve be kéne tiltani.
Agyhalottak szórakozása, a lényeg az a pár másodperc húúú de szép, a többi ember és állat meg le van szarva.
9/25 anonim válasza:
Falusi parasztok szokása ez, nincs más szórakozás, csak mint a szájtáti fogyatékosok állnak kint a pereputtyal, és ez az szenzáció náluk. 😂
10/25 anonim válasza:
Az már régen baj, ha csak ez az egyetlen szórakozás otthon Szőröskecskepuszta-alsón. 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!