Mit csináljak, hogy 6 hós babám a sós kajákat is megegye?
Figyelt kérdés
Gyümivel nincs gond, abból minden félét eszik amit 6 hósan szabad, de bár milyen sósat kóstoltatok vele kiköpi.Mivel kínáljam, mert az őszibarackos pulykán kívül nem eszik mást és szeretém, ha ebédre változatosabban étkezne.2008. dec. 26. 15:23
1/5 anonim 

válasza:

kiköpi mert van esze, 10 hós babámnak még egy szem sót sem adtam. minek? hogy tönkretegye a veséjét?
a zöldségek igazi izét érezze
2/5 anonim 

válasza:

Nem szabad sózni a babakaját!
Az üvegesben nincs só.
Én főzök a babómnak, mert inkább azt eszi meg, mint az üvegeset. Próbálj meg te is főzni neki, hátha azt jobban elfogadja. Kezdetnek egy kis krumplit pl...
3/5 anonim 

válasza:

Jesszus! Miért akarsz sós kaját tömni egy ilyen kicsi babába? Nekem a gyerekorvos és a védőnő is megmondta hogy véletlenül se fűszerezzem egy éves kora előtt a kajáját. És utána is csak nagyon kicsit. Én azért kérdeztem rá, mert öt éves korom óta van vesekövem és félek, hogy a kislányom is örökölte a hajlamot rá. Úgyhogy ha elfogadsz egy jótanácsot ne fűszerezd a baba ételét. Látod okos ő hiszen nem fogadja el a sózott ételt. Te pedig kérlek ne erőltesd!
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs úgy értettem a sósat, hogy a főzelék féléket, mert az édesebb(gyümölcsöt)kaját szereti.
2008. dec. 26. 18:52
5/5 anonim 

válasza:

Na így mindjárt más és megnyugtatóbb a helyzet. Ha a zöldséges kajákat nem csípi annyira akkor próbálj keverni bele, almát, banánt, barackot, szilvát stb.. Nem annyit hogy elnyomja az alap ízt csak egy kicsit legyen benne. És akkor talán könnyebben elfogadja. Én legalábbis így csinálom. Sok sikert. Utólsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!