Hogyan vennél rá egy 2 éves gyerkőcöt, hogy megegye a "felnőttes" kajákat?
Keksz, kenyér, joghurt, paradicsom, borsó, répa,ezeket eszi az én 15 hós lányom. Normálisat még ő sem eszik. Nála az a baj, hogy csak azt eszi amit meg tud fogni. Nem kell eröltetni fő hogy eszik valamit, és hogy legyen kellő vitamíntartama. Én is hiába rakok elé szendviset, leeszi a kolbászt, kenyér semmi. Majd kialakul.
Ha meg gyors eredményt akarsz akkkor meg tedd elé a kaját ha nem eszik vedd el tőle de ne adjál mást. Kegyetlen dolog tudom, ha nyavajog hogy éhes, add a meg nem evett kajáját. Elöbb utóbb elég éhes lesz hozzá hogy megegye. De hogy ez a játszma meddig megy, nos lehet egész napos nem evési szrájkja. Szülőfüggő feladat. Én csak egy szer csinálom meg egy nap. Nem eszi meg nem kap mást, következő etetésnél arra ügyelek, hogy olyt kapjon amibe vitamín van és szereti, de nem édességként megy.
Szia!
Sehogy se próbálnék meg rávenni egy gyereket semmire se!Az én gyerekeim úgy szoktak a felnőttes kajához,hogy mindig együtt ebédeltünk,neki odatettem az ő saját kajáját,én kiszedtem az enyémet és készitettem oda egy kiskanalat!Közben elkezdtem dicsérni azt az ételt,amit én ettem,hogy hm,de finom,hm,de jó,mig a gyerek felfigyelt rá.Aztán kért belőle,az oda készitett kiskanállal adtam pár kanállal és egy idő után már ő is azt ette!Hát igy valahogy!Csak kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!